Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sprijin financiar de la CJ Alba pentru mai multe unități administrativ-teritoriale din Alba. Vezi cum vor fi repartizați banii

Publicat

Mai multe localități din județul Alba ar putea beneficia de sprijin financiar de la CJ Alba pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și a proiectelor de infrastructură ce necesită cofinanțare. Banii direcționați spre aceste unități-administrativ teritoriale provin din sumele defalcate din unele venituri ale bugetelor de stat.

Este vorba despre 546.000 lei, proveniţi din sumele defalcate din taxa pe valoare adăugată, respectiv 1928000 lei  din cotele defalcate din impozitul pe venit: „Evoluția pozitivă a încasărilor la cotele defalcate din impozitul pe venit pe total județ peste nivelul estimat pe anul 2012 a determinat rectificarea acestora. Astfel, bugetul general al județului Alba pe anul 2012 aflat în executare  se impune a fi rectificat prin suplimentarea acestuia cu sumele rezultate prin rectificare” se arată în expunerea de motive a proiectului supus aprobării consilierilor județeni.

Sumele astfel rezultate vor fi direcționate spre mai multe unități administrativ-teritoriale din Alba. Vedeți unde vor merge banii: tabel repartizare bani pe unități administrativ-teritoriale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax