Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sprijin financiar de peste 460.000 de lei, alocat de Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia pentru CS Unirea Alba Iulia

Publicat

Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia au acordat sprijin financiar pentru CS Unirea Alba Iulia și în acest an, demonstrând implicare și susținere față de sportul local și performanța sportivilor din județ. Suma aprobată de către Consiliul Județean, în acest an, a fost de 312.500 de lei, iar suma aprobată de Primăria Alba Iulia a fost de 150.000 de lei. 

„Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are o istorie bogată și este cel mai renumit club sportiv din județ. Acest sprijin financiar va permite sportivilor să participe la competiții de nivel național și internațional, oferindu-le astfel oportunitatea de a-și demonstra talentul și de a obține rezultate deosebite. Performanțele obținute anii trecuți de către sportivii noștri se datorează nu doar muncii, talentului și responsabilității, ci și sprijinului financiar acordat, fără care nu se poate atinge performanța la cel mai înalt nivel.

Banii alocați vor fi utilizați cu responsabilitate, având ca principal scop dezvoltarea și promovarea sportului în județul Alba. Această sumă va acoperi cheltuielile necesare pentru pregătirea sportivilor, deplasările la competiții, participarea la acestea, achiziționarea de echipamente și materiale sportive de calitate.

De asemenea, alocarea acestor fonduri reprezintă o recunoaștere a valorii și potențialului sportivilor din cadrul clubului. Prin sprijinirea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia demonstrează că este alături de sportivi și încurajează dezvoltarea talentelor din județul nostru”, au transmis reprezentanții CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetateanul

    joi, 10.08.2023 at 09:21

    Domnilor reprezentanti ai judetului si municipalitatii
    Ati motivat alocarea acestor sume de bani pentru „dezvoltarea și promovarea sportului în județul Alba” ca scop principal.
    Deja sunt voci care afirma ca pregatiti centre de excelenta si vor fi adusi sportivi din alte judete sau tari (ex: Moldova).
    Poate ar trebui sa supervizati acest proces de dezvoltare a sportului judetean prin implicarea la cote maxime a elevilor din judetul Alba.
    Daca imi aduci sportivi strani cu singurul scop de a forma o echipa sportiva si apoi ii faci abuziv elevi si studenti la institutiile de invatamant din Alba e o problema majora………..cu iz de DNA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax