Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cereri de sprijin financiar aprobate de Consiliul Local Alba Iulia: Vezi la cine se duc banii din bugetul local

Publicat

Aproximativ 67.000 de lei din bugetul local vor alocaţi în perioada următoare pentru sprijinirea mai multor activităţi culturale. Consilierii locali au aprobat, în şedinţa de săptămâna aceasta, sumele de bani care vor ajunge la Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Parohia Română Ortodoxă Bărăbanţ, Asociaţia Chinologică a judeţului Alba, Parohia Romano-Catolică Alba Iulia şi Liga Studenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia a solicitat sprijin financiar în sumă de 35.000 de lei pentru lucrările de reabilitare ale Centrului Eparhial. Comisia de Cultură a Consiliului Local a propus alocarea de până la 20.000 de lei pentru acest obiectiv, sumă votată în şedinţa ordinară de miercuri. Deasemenea, Parohia Ortodoxă Română Bărăbanţ a cerut ajutor financiar în vederea acoperirii cheltuielilor pentru lucrările de reabilitare ale bisericii – hidroizolaţie, consolidare şi înlocuire tâmplărie veche -, valoarea lucrărilor fiind estimată la suma de 140.000 lei. Consilierii locali au aprobat alocarea sumei de până la 11.000 lei.

Parohia Romano-Catolică Alba Iulia are nevoie de bani pentru acoperirea cheltuielilor pentru lucrările de reparaţii capitale la Biserica „Înălţarea Sfintei Cruci”, din Piaţa Iuliu Maniu, nr.15. Valoarea acestei investiţii este estimată la 56.945 lei, din care până la 20.000 de lei vor veni din bugetul local.

În perioada 24-25 septembrie 2011, Asociaţia Chinologică a judeţului Alba organizează o expoziţie chinologică dublă. Acest eveniment este singurul de acest gen ce se desfăşoară la nivelul judeţului şi este inclus în calendarul expoziţional oficial naţional. Bugetul total al evenimentului este estimat la 10.000 de euro, bani din care contribuţia de la bugetul local va fi de până la 13.000 de lei.

Consilierii locali au mai aprobat în ultima şedinţă ordinară alocarea sumei de 600 de lei pentru premierea elevului Andrei Lucian Manciu de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, care a obţinut rezultate deosebite la concursurile de chitară, dar şi suma de până la 3.000 de lei pentru programul Next HR, implementat de Liga Studenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Programul Next HR este organizat anual sub formă de training-uri şi workshop-uri pe tema resurselor umane, probleme sociale şi context european pentru reprezentanţi din cele 72 de asociaţii studenţeşti membre ANOSR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ana maria

    sâmbătă, 03.09.2011 at 21:05

    Felicitari Liga Studentilor! Ma bucur sa vad ca sunteti inca activi si ca implicarea in ANOSR este in continuare importanta pentru voi. Multa bafta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax