Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Stadionul ”Cetate” – devastat de fanii echipelor clujene

Publicat

Chiar dacă au trecut două săptămâni de la derby-ul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj, pe stadionul municipal din Alba Iulia se mai vad inca „urmele” suporterilor. După ce au produs pagube însemnate, cele două galerii au lăsat în urmă un adevărat dezastru. Pe lângă toate mizeriile lăsate în urmă, fanii celor două grupări au reușit și „performanța” de a distruge un număr de 213 scaune. Paguba totală este estimată la 10.000 de lei, sumă ce va fi virată în contul primăriei, cel mai probabil, de catre conducerea Universității Cluj.

De la startul campionatului, suporterii „șepcilor roșii” au distrus peste 350 de scaune, un număr impresionant, ținând cont de faptul că fanii Unirii Alba Iulia nu au reușit să distrugă atâtea scaune în 17 meciuri jucate de „alb-negri” în fața propriilor suporteri.

Universitatea Cluj plătește o chirie de aproximativ 800 de euro pentru fiecare meci jucat pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax