Connect with us
Publicitate

BLAJ

Stadionul aflat în Parcul „Avram Iancu” din Blaj intră în reabilitare. Cât vor costa lucrările și când vor fi gata

Publicat

Stadionul din Parcul „Avram Iancu” din Blaj va intra în reabilitare. Contractul în valoare de peste 6,2 milioane de lei, cu TVA, a fost semnat joi, la sediul Companiei Naționale de Investiții, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar. Potrivit acestuia, durata de proiectare este de 3 luni, iar cea de execuție de 9 luni. Astfel, noua bază sportivă ar urma să fie finalizată în toamna anului viitor. 

„Astăzi (n.r. joi – 27 august), la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), s-a semnat contractul nr.435/27.08.2020, pentru obiectivul de investiții „proiectare și executare de baze sportive proiect tip 1 – V2: Construire bază sportivă TIP 1, Municipiul Blaj, județul Alba”. Antreprenorul general al lucrării este Tobimar Construct SRL & Arhi Beast SRL. Durata de proiectare este de 3 luni, iar durata de execuție este de 9 luni. Valoarea totală a contractului: 6.276.555,71 lei (cu TVA).

Reabilitarea stadionului din Parcul „Avram Iancu”, prin construirea bazei sportive de TIP 1, este un proiect investițional prioritar pentru Blaj, care a fost realizat la insistențele municipalității. Proiectul, finanțat de CNI, are ca obiectiv modernizarea suprafeței de joc a stadionului de fotbal, cu un teren sintetic, dotat cu instalație de nocturnă, la dimensiunile omologate de UEFA și FRF (105m x 68m), amenajarea unui teren sintetic mic (20m x 40m), de asemenea echipat cu instalație de nocturnă, vestiare, o tribună cu 500 locuri și locuri de parcare.

În plus, din bugetul Municipiului Blaj, se va realiza o instalație modernă de udare a gazonului, va fi reabilitată pista de atletism și va fi amenajată o parcare pentru autocare”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ce va cuprinde baza sportivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax