Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Stadiul lucrărilor de alimentare cu apă la Ciuguzel, Hopârta şi Decea, monitorizate pe teren de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel

Publicat

dumitrel

Stadiul de realizare a lucrărilor de alimentare cu apă din mai multe localităţi din judeţ şi modul în care constructorii respectă termenele contractuale a fost scopul unei vizite în teren făcute de preşedintele CJ Alba, luni.

În satul Ciuguzel din comuna Lopadea Nouă lucrările la rețeaua de distribuție a apei sunt aproape finalizate, urmând să fie amplasate doar rezervoarele care vor deservi localitatea. La Hopârta, lucrările s-au finalizat deja, iar activităţile vor începe în satul Vama Seacă din comună. În satul Decea din comuna Mirăslău. lucrările se află în grafic și de desfășoară conform planurilor.

„Toate aceste lucrări fac parte din programul de dezvoltare a infrastructurii județene derulat de Consiliul Județean Alba prin Apa CTTA.

La fel ca și în anii trecuți, vom continua și în acest an cu lucrările de apă și canalizare pentru a aduce confortul în casele a cât mai mulți cetățeni din județul Alba”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. th

    marți, 28.05.2013 at 01:17

    Dumiterel=fotogenic…………….
    PS……………..ASTEPTAM DE MULT o imagine cu Dumitrel pe traseul podul peste Mures spre TELEAC via DRAMBAR…………ACUM astept receptia ???????????
    in 2014???????????, 2015????????,2016?????………………………”confortul in casele a cat mai multi cetateni”…………CE BINE AR FI !!!!!!!!!!!!!!!!!!……………….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax