Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Stadiul lucrărilor în Parcul Cetate. Vor fi puse în valoare zidurile şi galeriile subterane

Publicat

După două zile de repaus, lucrările pe şantierul din Parcul Cetate vor fi reluate de marţi, dacă vremea va permite. O parte dintre copacii din partea de nord a parcului au fost îndepărtaţi la sfârşitul săptămânii trecute, urmând ca utilajele să excaveze pământul din şanţuri şi să scoată la lumină fostul club Underground, aflat sub parc.

 

În total, investiţia este de peste 10 milioane de euro şi presupune refacerea zonei istorice şi punerea în valoare a zidurilor şi a galeriilor subterane.

La finalizarea lucrărilor, anunţată pentru toamna anului viitor, albaiulienii şi turiştii vor circula pe un pod pentru a putea ajunge la Catedrala Reîntregirii, iar circulaţia auto va fi restricţionată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. atti

    marți, 14.06.2011 at 10:01

    DIN PACATE FARA COPACI, UNMBRA, NU POTI CIRCULA PE NOILE DRUMURI, FACUTE PENTRU A DA ASPECT MAI GRANDIOS BISERICI ROM.CATOLICE, SI MUZEULUI SI ALTOR OBIECTIVE.ASTA E VALABIL SI IN SANTURILE CETATI.FRUMOS DAR NESANATOS, PENTRU CARDIACI, BATRANI, PENSIONARI.NU TE POTI PLINBA LA 30 DE GRADE IN SOARE.

  2. EVRIKA

    marți, 14.06.2011 at 11:30

    sa faca un post de prim ajutor pe pod cu sprijinul crucii rosii. Si sa puna plase sub pod pentru sinucigasi

  3. larisa

    marți, 14.06.2011 at 19:58

    Sunt foarte dezamagita de acest proiect, sunt mama a doi copii mici, iarba, copacii si florile vor fi inlocuite de ziduri , pavele si santuri..oare chiar ne e necesar asa ceva? se gandeste cineva la binele cetatenilor sau doar la a mai umfla doar propriile venituri si asa „generoase”..orasul va ramane fara niciun parc..fantana arteziana in care s-a investit o suma exorbitanta functioneaza cand si cand!! Rusine conducerii acestui oras, mi-e sila de Hava si de clica lui ..sa le fie rusine!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax