Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Stage ANNIVERSARY. Șase ani cu cel mai tare club din Alba Iulia. Fly Project, DJ Chrom & U Nights, la două super petreceri aniversare

Publicat

stage_300x250Fiecare aniversare se sărbătorește alături de prieteni și pentru că în acest weekend CLUB STAGE aniversează 6 ani de când colorează nopțile albaiulienilor, îi așteaptă la două super petreceri cu muzică live, DJ, lumini, dar și multe surprize. 

Fly Project, echipa Jack Daniel’s, DJ Chrom & U Nights, dar și gazdele Moving Elements & MC Dylma se vor asigura ca petrecerile să fie cu adevărat speciale și să îi sărbătorească pe cei care au făcut posibili cei șase ani de activitate a clubului. 

Distracția începe vineri alături de Fly Project și prietenii clubului de la Jack Daniel’s, care v-au pregătit o mulțime de surprize. Petrecăreții vor putea vizita virtual Fabrica Jack Daniel’s din Lynchburg, Tennessee cu ajutorul unor ochelari 3D. Încălzirea pentru „Butterfly” „Toca  Toca”, „Musica” și ale hitturi marca Fly Project o vor face Moving Elements & MC Dylma.

Petrecerea aniversară continuă și sâmbătă cu DJ Chrom, un artist complex, specialist în muzică electronică, de la melodiosul deep house până la genurile cele mai energice. DJ Chrom a stat la pupitrul celor mai reprezentative cluburi de muzică house din vestul ţării, mai mult decât oricare alt DJ.

De ce DJ Chrom pentru aniversarea de 6 ani a Club Stage? Pentru că există o linie fină între un eveniment reușit și unul monoton, iar DJ Chrom are mereu drept destinație răsăritul! Cunoaște cele mai noi trend-uri în materie muzicală, are o experienţă de peste 22 ani în domeniul muzical, ține publicul apt de dans până în zori.

Și pentru ca petrecerile să poată fi văzute de întreaga țară, echipa U Nights, cel mai tare show de clubb-ing din România, și ei prieteni ai clubului, vor surprinde fiecare moment.

Intrarea în club este de 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieți.

Pentru detalii suplimentare și rezervări sunați la 0722445002.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax