Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Stagiunea cu Skepsis”: DUMINICĂ, spectacolul „Tatăl-Fantomă”, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia

Publicat

14012947_1054537941297521_1277179677_o Programul de spectacole în aer liber din cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016 se apropie de final. Duminică, 21 august, ora 19.00, în faţa Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia, compania de teatru Skepsis vă invită la spectacolul „Tatăl-Fantomă” – un spectacol în genul Comedia dell Arte, un gen de teatru dezvoltat în perioada Renaşterii italiene care s-a răspândit rapid în Europa, în secolele XVI – XVIII, marcând totodată renaşterea teatrului ca artă.

Spectacolul este caracterizat prin jocul plin de fantezie şi imaginatie, ritmul alert, aspectele interactive şi personajele tipologizate, caricaturale prin care se satirizau clasele si categoriile sociale ale vremii.

Pantalone, bătrânul lacom şi zgârcit, vrea să-şi mărite fata, pe Isabella, cu un alt negustor avut, la fel de bătrân ca şi el. Isabella este însă îndrăgostită de Lelio, eternul amorez. Ajutaţi de Arlechino, servitorul vesel şi bun la toate, cei doi vor încerca să lupte pentru a desface o afacere ca şi făcută. Rămâne de văzut dacă vor reuşi sau nu…

Spectacolul este prezentat în cadrul programului de spectacole în aer liber inclus în proiectul Stagiunea cu Skepsis 2016. Acest proiect este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la dezvoltarea vieţii socioculturale a comunităţii.

Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment. Stagiunea cu Skepsis include spectacole de sală dar şi un program de vară în care se prezentă publicului, gratuit, în aer liber, o serie de spectacole atractive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax