Connect with us
Publicitate

SPORT

Stanciu, la naționala de ”tineret”. 300.000 de euro este prețul corect pentru mijlocaș

Publicat

Unirea Alba Iulia  trebuie să vândă în această vară jucători pentru a supraviețui, întrucât problemele financiare ale clubului devin tot mai apăsătoare.  Principalul jucător care ar putea fi cedat în aceste momente este Nicușor Stanciu.

Fotbalistul s-a aflat în aceste zile la Mogoșoaia alături, de selecționata României, antrenată de Victor Pițurcă. Stanciu nu a fost ținut la prima națională și a fost trimis la ”tineret”. Jucătorul s-a alăturat, duminică, în Bulgaria, echipei pregătite de Emil Săndoi. La ”tineret”, Stanciu s-a întâlnit cu alți trei albaiulieni și anume Dinu Moldovan, Gicu Grozav și Ciprian Selagea. “M-am simţit excelent printre tricolori şi cred că am avut multe de învăţat de la această experienţă. A fost o onoare pentru mine să mă antrenez sub comanda domnului Piţurcă”, a spus Stanciu, ”decarul” naţionalei Under-19.

Mijlocașul Unirii este disputat în acest moment de două echipe din România, Rapid și FC Vaslui, însă șansele mai mari sunt să ajungă în Moldova, deoarece fotbalistul ar evita ”capitala”. La finele acestei săptămâni, împreună cu jucătorul la Alba Iulia va sosi şi impresarul său, Florin Manea, urmând a analiza ofertele de transfer împreună cu şefii de pe “Cetate” . Oficialii clubului albaiulian speră să obțină minim 300.000 de euro din mutarea lui Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax