Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Stăpânul poienilor. Cerb surprins de camerele video ale Parcului Natural Apuseni, amplasate în pădure

Publicat

Un cerb superb a fost suprins de camerele de luat vederi ale Parcului Natural Apuseni, amplasate în pădure. Superbul exemplar pare a căuta ceva de mâncare sub stratul gros de zăpadă care încă persistă, la acest început de martie, în pădurile munților. 

Animalul stă secunde bune în fața camerei de luat vederi, pozând parcă. Imaginile făcute publice de către cei de la Parcul Natural Apuseni în ultima vreme reprezintă un prilej pentru mici incursiuni în lume animalelor sălbatice, tot mai rare și mai timide în raport cu omul.

Un alt video, postat cu câteva zile în urmă, arată un râs care trece atent peste zăpadă. Spre deosebire de cerb, râsul nu se vede decât pe jumătate, timp de câteva secunde.

Vezi și: VIDEO: Imagini spectaculoase cu un râs care atacă două căprioare, surprinse de camerele de supraveghere ale Parcului Natural Apuseni

FOTO: Imagini inedite în Munții Apuseni. Haită de lupi surprinsă în timp ce devorează un cerb

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax