Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Starea copilului care a căzut într-o fântână la Livezile rămâne gravă. Precizările Spitalului Județean Târgu Mureș

Publicat

elicopter smurd ambulanta

Starea copilului din Livezile care a căzut într-o fântână în urmă cu două zile rămâne gravă. Băiatul în vârstă de doi ani a fost dus cu elicopterul la un spital din județul Mureș, imediat după accident.

Baiețelul este internat în Secția ATI copii, iar starea lui este în continuare gravă. Astăzi a fost detubat și deocamdată este stabil” a declarat, pentru Alba24, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Mariana Moldovan – Negoiță.

YouTube video

Reamintim că un copil de 2 ani, din comuna Livezile, a intrat în stop cardio-respirator după ce a căzut într-o fântână. Incidentul s-a petrecut marți în jurul orei 13.00. Paramedicii ajunși de urgență la fața locului au început efectuarea manevrelor de resuscitare.

La scurt timp după accident, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul din Târgu Mureș. Inițial salvatorii au vrut să transporte copilul la Spitalul Județean Alba, dar din cauza stării acestuia, au luat decizia de a-l duce la spitalul din județul vecin.

După copil a coborât un localnic. Bărbatul l-a menținut deasupra nivelului apei până la sosirea pompierilor, care i-au scos din fântână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax