Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

STAREA DRUMURILOR în ALBA: DJ 106I, la ieşirea din Ghirbom, BLOCAT parţial. Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile naţionale

Publicat

iarna pe drum În urma ninsorilor abundente şi a viscolului ce aduce zăpadă pe şosea, în judeţul Alba au apărut şi primele probleme de circulaţie. DJ 106I, la ieşirea din localitatea Ghirbom spre Alba Iulia, a fost blocat pe un sens de mers, luni, în jurul orei 11.00. În zonă au intervenit patru utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil.Pe drumurile naţionale se circulă „la negru”, în condiţii de iarnă.

Directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Alba, Dan Popescu, a declarat pentru Alba24 că DJ 106I, zona Berghin – Ghirbom, a fost blocat sensul de ieşire spre Alba Iulia, din cauza zăpezii viscolite, în jurul orei 11.00. Au acţionat patru utilaje de deszăpezire, inclusiv autogreder şi camioane pentru răspândirea materialului antiderapant. După ora 12.00, circulaţia urma să fie reluată în condiţii normale.

(P) Cauciucuri de iarnă de la Auto-Zilla.ro. Magazin online de piese auto și accesorii pentru mașina ta

În total, pe drumurile judeţene se acţionează în caz de nevoie cu 50 de utilaje, iar ca material antiderapant se foloseşte sare pentru segmentele asfaltate şi nisip.

Căderile de zăpadă au scos „la lucru” utilajele de deszăpezire de la CNADNR pe majoritatea sectoarelor de drum naţional din judeţul Alba. Potrivit reprezentantului Secţiei de Drumuri Naţionale Alba, Liviu Hondola, luni, după ora 10.00, se circula „la negru”, în condiţii de iarnă pe majoritatea arterelor din zonă. La munte, se intervine pentru lărgirea drumurilor prin îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi mai viscolea în trei zone de pe DN1 şi DN7, astfel că şoferilor li se recomandă să circule cu atenţie.

În judeţul Alba se acţionează cu 27 de utilaje de la SDN, iar pe sectoarele de munte – zonele Zlatna, Abrud, Câmpeni până la Vârtop, acestea lucrează pentru lărgirea sensurilor de mers prin îndepărtarea zăpezii de pe şosea.

Pe DN1, la Răhău şi pe DN7, la Vinţu şi Blandiana traficul rutier era afectat de viscol.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    luni, 29.12.2014 at 15:45

    Poza aia e de la Ghirbom cand o zbura porcu pus la afumat!Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • moderatorul de serviciu

      luni, 29.12.2014 at 23:15

      @eu, nu este de la Ghirbom, este o poza de arhiva. iti place sa te uiti la poze sau sa citesti informatia din articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax