Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STAREA DRUMURILOR în ALBA: Intervenţii cu utilaje şi material antiderapant în urma ninsorilor din weekend

Publicat

ninsori În urma ninsorilor care au căzut în judeţul Alba la sfârşitul săptămânii trecute, nu au fost înregistrate cazuri de drumuri blocate. CNADNR şi Direcţia Tehnică din cadrul CJ Alba au acţionat cu utilaje pe majoritatea drumurilor.

Secţia Drumuri Naţionale Alba a acţionat cu 16 autoutilaje şi au fost răspândite 76 tone material antiderapant pe DN67C, DN74, DN 74A.

Pe drumurle judeţene, s-a intervenit în special în zonele Alba Iulia, Blaj, Aiud, Abrud (Bucium), fiind răspândit 200 mc de material antiderapant. În rest, o parte din cele 60 de utilaje au asigurat activitatea de patrulare pentru verificarea condiţiilor de drum.

În judeţul Alba, luni şi spre sfârşitul săptămânii mai sunt aşteptate ninsori, astfel că şoferilor li se recomandă să îşi doteze autovehiculele corespunzător pentru sezonul rece şi să conducă cu prudenţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax