Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

STAREA DRUMURILOR în ALBA: Se circulă în condiții de iarnă în tot județul. Utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină

Publicat

În timp ce în partea de sud-est a țării ninsoarea și viscolul creează probleme mari în trafic, în județul Alba se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile. Nicio șosea nu a fost închisă sau blocată pe teritoriul județului, însă utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pentru curățarea zăpezii, dacă va fi cazul.

„Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Avem drumuri cu asfalt negru dar și cu strat de zăpadă. În acest moment nu avem niciun centimetru de drum blocat sau închis”, a spus prefectul Gheorghe Feneșer.

Duminică, după ce a nins abundent în cea mai mare parte a județului, mai multe localități au rămas fără curent, iar în Apuseni pana a durat aproximativ 11 ore.

„Zilele trecute au fost probleme de alimentare cu energie electrică, dar toate au fost remediate. A fost o problemă destul de mare pentru ca peste 100 de posturi de transformare din județ au avut defecțiuni. În acest moment toate problemele sunt rezolvate”, a mai spus Feneșer.

La această oră, Capitala și 14 județe se află sub avertizare de Cod Portocaliu de ninsori. Autostrada București-Constanţa (Lehliu-Fetești), Autostrada București-Ploieşti (A3), pe DN2 (Buzău-Mihăilești) şi mai multe drumuri naționale sunt închise iar aproape 180 de trenuri au fost anulate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost luată măsura închiderii traficului rutier pe Autostrada A3 București – Ploiești și pe A2, tronsonul kilometric 12 – 65 (București – Lehliu). Precizăm că segmentul Lehliu – Fetești (km 65 – 143) al acestei autostrăzi era deja închis, astfel încât, la această oră, pe autostrada A2 nu se circulă pe tronsonul București – Fetești.

De asemenea, a fost oprită circulația autovehiculelor și pe DN2, tronsoanele Sinești – Ciocârlia (județul Ialomița) și Buzău – Mihăilești – Glodeanu (județul Buzău), potrivit Realitatea.net.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bogdan

    miercuri, 29.01.2014 at 12:39

    Poza cred ca este de 2 ani 😐 …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax