Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

STAREA DRUMURILOR în ALBA: Se circulă normal pe toate șoselele. 35 de utilaje de deszăpezire intervin pe toată raza județului

Publicat

Ninsoarea care s-a abătut asupra județului Alba sâmbătă nu a creat probleme de circulație pe drumurile naționale, județene sau comunale. La această oră se circulă normal în tot județul, în condiții de carosabil umed, iar pe alocuri stratul de zăpadă atinge maxim 1 cm. De dimineață s-a intervenit pe toată raza județului pentru îndepărtarea zăpezii, iar 35 de utilaje sunt în continuare pe teren pentru a preveni eventualele probleme de circulație.

Potrivit directorului Secției Alba a CNADNR, Liviu Hondola, „drumul e negru în tot județul” și se circulă fără probleme. De dimineață s-a intervenit în mai multe zone din județ, iar acum două autospeciale intervin în zona Vârtop, unde ninge redus. S-a actionat cu 6 autoutilaje si s-au raspandit 34 tone material antiderapant pe: DN 1, DN 74, DN75, DN1R.

Alte 35 de utilaje ale societății de Drumuri și Poduri Locale Alba sunt în teren pentru a preveni eventualele probleme de circulație, potrivit directorului Mihai Conțan.

Pe DN1R între km 54+000 – 62+000 (Scărișoara); DN75 între km 28+000 – 60+000 (Scărișoara) – zăpada are o grosime de la 0-1cm (AB).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax