Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Starea fotbalistului Paul Codrea, scos cu ambulanța de pe teren la meciul Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir

Publicat

Paul Codrea (18 ani) a fost grav accidentat în partida de sâmbătă, 13 mai, dintre Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, și a părăsit stadionul într-o ambulanță.

În minutul 35 al confruntării dintre CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, fundașul Unirii, Paul Codrea a părăsit terenul accidentat, urmând ca mai apoi să părăsească arena „Cetate” cu o ambulanță care l-a transportat la spital.

Tânărul fotbalist a fost victima unei căderi a coechipierului său, Răzvan Fetița, care a fost „jenat” de Mihai Udrea, fotbalistul Metalurgistului Cugir.

În urma cercetărilor efectuate de medicii Spitalului Județean de Urgență Alba, se pare că ar fi vorba despre o contuzie musculară care îl va ține pe Paul departe de teren pentru una-două săptămâni.

„Mă simt bine! Încă mai simt dureri în acea zonă, dar sunt suportabile. Dincolo de accidentarea mea, mă bucur enorm că am obținut astăzi victoria. Le-am arătat cine sunt „jupânii” în județ”, a declarat Paul Codrea pentru Alba 24.

Meciul s-a încheiat cu victoria Unirii Alba Iulia, care s-a impus cu 2-1 după ce oaspeții au deschis scorul prin Cristian Cocan. În repriza secundă Andrei Roșu și Darius Indrei au înscris pentru „alb-negri”și au adus victoria.

Vezi: LIVE TEXT: Unirea Alba Iulia 2 – 1 Metalurgistul Cugir. Victorie la limită. Toate detaliile din „derby de Alba” pe Cetate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax