Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Start la cățărat: Trei zile de sport extrem la „Rimetea Climbing Open”. Programul evenimentului din perioada 22-24 aprilie

Publicat

ASP_9251 Rimetea Climbing Open – ediția a X-a, va avea loc în acest an în perioada 22-24 aprilie, în zona Colții Trascălui – Piatra Secuiului, Munții Trascău, din apropierea localității Rimetea, județul Alba.

Sunt invitaţi la cățarat atât cei mai experimentați, cât și cei aflați la început de drum în acest sport deoarece vor exista două secțiuni principale ale evenimentului, Masters concurs (băieți și fete – pentru cei experimentați) și Climbing Festival (pentru categoria hobby).

În cadrul secțiunii Masters, concurenții și concurentele cu experiență în acest sport, vor evolua în două paliere distincte care sunt proaspăt amenajate pentru această ediție. Taxa de înscriere la această secțiune este de 75 lei (până în data de 15 aprilie), iar ulterior va fi de 90 lei.

Secțiunea Climbing Festival se adresează tuturor iubitorilor de escaladă.

Evenimentul va dura 3 zile, între orele 10.00 şi 17.00, în zilele de vineri și sâmbătă și 9.00-13.00, în ziua duminică.

Cazarea se poate face la cort sau la una din pensiunile din localitatea Rimetea, aici existând omologate peste 40 de unități de cazare.

Ca alternative de petrecere a timpului, recomandările sunt zborul cu parapanta în tandem, ture ghidate pe bicicleta și drumeţii, iar seara puteți participa la party-ul organizat la un bar din Rimetea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax