Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Start pentru tineri, restart pentru Alba”, program propus de Corneliu Mureșan și echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba (P)

Publicat

De Ziua Națională a Tineretului, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba, Corneliu Mureșan, și echipa sa au lansat programul pentru tineret intitulat „Start pentru tineri, restart pentru Alba”. Programul se alătură altor politici publice gândite de echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba și cuprinde o serie de măsuri, care au ca scop susținerea tinerilor și încurajarea acestora să rămână în județ și în localitățile natale.  

„De 20 de ani, Consiliul Județean Alba a uitat de cea mai importantă resursă care poate asigura viitorul acestui județ: tinerii. Sunt ignorați, sunt dezamăgiți și nu au un sprijin real. De cele mai multe ori, din cauza nedreptăților și nepăsării, tinerii tind să plece din Alba. În mandatul meu, tinerii nu vor mai fi ignorați și se vor regăsi în centrul deciziilor Consiliului Județean. Am gândit, împreună cu echipa mea, programul „Start pentru tineri, restart pentru Alba!”. Oferim sprijin și motive concrete tinerilor pentru a rămâne acasă, în Alba. Nu mai avem timp de pierdut! Viitorul trebuie să îl construim astăzi, iar fiecare generație este importantă!”, a spus Corneliu Mureșean, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba.

Programul „Start pentru tineri, restart pentru Alba”, propus de Corneliu Mureșan și echipa sa, este centrat pe cinci măsuri principale pentru tinerii din județul Alba:

1. Atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, care să ofere tinerilor perspectiva unui trai decent și să îi determine să rămână în județul Alba;

2. Sprijinirea tinerelor familii prin: locuri suficiente în creșe și grădinițe, școli moderne și bine dotate, servicii de sănătate de calitate în fiecare municipiu sau oraș, transport județean funcțional și prețuri corecte la apă, canalizare și salubritate;

3. Meritocrație și șanse egale pentru tineri la angajarea în Consiliul Județean și în instituțiile publice subordonate;

4. Consultarea tinerilor și implicarea lor în deciziile care îi vizează direct; crearea unei strategii serioase pentru tineret și funcționarea pe bune a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Județului Alba;

5. Punerea în valoare a bogatului potențial cultural, istoric, gastronomic, geografic și turistic pentru a crea comunități vibrante și atractive pentru tineri.

„Sunt unul dintre tinerii din acest județ, care a fost nevoit să plece de acasă pentru că în orașul său (orașul Zlatna) nu avea nicio perspectivă de viitor. La fel ca mine, majoritatea colegilor și prietenilor mei, dar și mulți alți tineri din orașele mici sau din zone rurale ale acestui județ au lăsat în urmă locurile dragi pentru a-și construi o viață decentă. Unii au ajuns în orașe mai mari, alții în alte județe, iar mulți au plecat în străinătate.

Cu tristețe vă spun că aceasta este drama generației mele, iar de vină sunt cei care au condus județul acesta, mai ales domnul Ion Dumitrel și PNL, care au condus acest județ în ultimii 20 de ani. Am promis că atunci când voi ajunge la maturitatea la care voi putea lupta pentru schimbare să fac tot ce îmi stă în putință pentru ca generațiile viitoare să nu mai treacă prin această dramă. Lupt pentru ca tinerii minunați din acest județ să poată să aibă o viață decentă acasă, alături de părinții și bunicii lor.

Lupt pentru ca părinții generației mele să îmbătrânească văzându-și nepoții jucându-se și crescând lângă ei, nu în fotografii sau în convorbiri video”, a mai spus Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba.

Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba. În vârstă de 38 de ani, Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management și în administrația județeană.

De profesie jurist, Corneliu Mureșan  a reprezentat cu bună credință locuitorii județului Alba în două mandate în Consiliul Județean, a fost directorul unei instituții publice, iar apoi, timp de doi ani, a îndeplinit funcția de subprefect de Alba.

Echipa sa pentru Consiliul Județean Alba cuprinde oameni din domenii diverse, profesioniști și bine pregătiți, care propun un program coerent și o nouă viziune pentru dezvoltarea județului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax