Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Start Up Nation 2024. Buget de 400 de milioane de euro, aprobat de Comisia Europeană. Precizări făcute de ministrul Investițiilor

Publicat

Start Up Nation 2024. Antreprenorii IMM din România vor putea obține în acest an granturi printr-un nou program Startup Nation. Acesta va avea un buget de 400 de milioane de euro, din fonduri europene, aprobat de Comisia Europeană

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a transmis sâmbătă că o nouă etapă a Start Up Nation se va derula începând cu al doilea trimestru al acestui an.

„400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanțare. O nouă etapă Start Up Nation (2024) începând cu al doilea trimestru al acestui an!

În urma negocierilor purtate cu Comisia Europeană am obtinut acordul finanțării din bani europeni a programului Start Up Nation – editia 2024, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Am atins în acest fel două obiective:

  1. Finanțarea Start Up Nation din bani europeni (obiectiv ratat de toate guvernările anterioare)
  2. Descentralizarea fondurilor alocate IMM-urilor către ministerul de resort, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului care trebuie să fie/să devină numărul unu în elaborarea de politici publice și finanțări pentru economie”, a transmis ministrul Adrian Câciu, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 17.03.2024 at 13:19

    Ruşinos să mai afişaţi poze cu un necalificat ca ăsta, care a făcut harcea-parcea bugetul ţării din postura de „specialist „.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax