Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, la Sebeș. Unde vor fi amplasate și ce specificații vor avea

Publicat

Primăria Sebeș vrea să amplaseze în municipiu trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice. Fiecare stație ar urma să aib 

Primăria Sebeș a cumpărat recent, pe platforma SEAP, servicii de proiectare a obiectivului de investiții „Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Sebeș” – faza studiu de fezabilitate. Achiziția s-a făcut prin cumpărare directă, valoarea fiind de 30.000 de lei.

Potrivit temei de proiectare, se propune construirea a trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Sebeș, astfel:

  • o stație pe strada Valea Frumoasei (în zona cunoscută ca zona „Billa”)
  • o stație pe strada 24 Ianuarie (în zona apropiată de stația de Taxi)
  • o stație pe strada Drumul Sibiului

Fiecare din cele trei stații de reîncărcare a vehiculelor electrice va fi compusă din minim două puncte de reîncărcare, interfețe care sunt capabile să încarce cu energie electrică, pe rând, câte un vehicul electric.

Unul dintre cele două puncte de reîncărcare va permite încărcarea multistandard în curent continuu la o putere mai mare sau egală cu 50 kW. Un alt punct de reîncărcare va permite încărcarea la curent alternativ la o putere mai mare sau egală cu 22 kW. Stația de reîncărcare va permite încărcarea simultană la puterile declarate.

Stațiile de reîncărcare vor dispune de un minim de locuri de parcare cel puțin egal cu numărul punctelor de reîncărcare și vor asigura accesul permanent și nediscriminatoriu al publicului, compus din persoane posesoare de vehicule electrice (care locuiesc în Sebeș, turiști sau persoane care tranzitează municipiul).

Stațiile vor dispune de un acces deschis de management și operare care să permită identificarea locației, monitorizarea în timp real a funcționalității, disponibilității și cantitatea de energie transferată.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax