Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Stelian Gherman: ”Jocul cu UTA e cel mai greu”. Antrenorul ”alb-negrilor” nu consideră vitală revenirea lui Mureșan

Publicat

Unirea Alba Iulia poate continua seria jocurilor pozitive și duminică, în jocul cu UTA Arad. Privită ca una dintre surprizele plăcute ale turului, trupa lui Gherman nu va avea o sarcină facilă în fața ”Bătrânei Doamne” din Arad.

Victoria de la Severin și acțiunea de împărțire a tichetelor gratuite îi obligă pe fotbaliștii Unirii să câștige și partida din această etapă cu UTA Arad. ”Eu consider că jocul de duminică este cel mai greu din seria aceasta de patru jocuri. Ei nu au pierdut în deplasare, noi venim după un 3-0”, a declarat antrenorul principal al Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman.

Antrenorul albaiulienilor consideră că echipa lui poate să-și îndeplinească obiectivul propus pentru acest sezon, are însă și o condiție pentru acest lucru. ”Sper ca obiectivul nostru să fie îndeplinit poate și mai mult, dar pentru asta trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim”, a mai spus Gherman.

Gherman, despre cele 1000 de bilete: ”E un lucru foarte bun din partea conducerii”

Faptul că Unirea va avea minim 1000 de spectatori la jocul de sâmbătă îi dă încredere tehnicianului albaiulian, care speră să nu-i dezamăgească pe fanii prezenți la jocul cu gruparea din Arad. ”E un lucru foarte bun din partea conducerii de a oferi bilete gratuite la meci. E normal ca atunci când ai rezultate să vină și lumea la stadion”, a adăugat tehnicianul albaiulienilor.

Unirea Alba Iulia nu a avut în acest sezon 1000 de spectatori nici măcar la jocurile la care intrarea a fost liberă sau când pe ”Cetate” a venit Poli Timișoara.

Echipa probabilă: Pascal – Potopea, Bumbac, Camara, Bucurică – Bâlu, Plenicianu, Petcuț, Cornea – S. Mureșan,  Pecarov.

Partida de duminică de la Alba Iulia va fi arbitrată de Eduard Marius Constantinescu (Craiova), ajutat la cele două margini de Flavius Damaschin (Timişoara) şi Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu), rezervă fiind Aurel Vărzan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax