Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Stimulente pentru românii din Marea Britanie care se vor întoarce în ţară ca să-şi deschidă afaceri. Planuri la Ministerul Muncii

Publicat

baniMinistrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a transmis că și-ar dori stimulente pentru românii din Marea Britanie care se vor întoarce în ţară ca să-şi deschidă afaceri. Potrivit acestuia, pachetul de beneficii ar putea fi gata la toamnă.

Concret, statul ar urma să acorde antreprenorilor jumătate din suma necesară deschiderii unei afaceri. Dragoş Pîslaru spune că de măsura gândită în contexul situaţiei incerte din Marea Britanie ar urma să beneficieze şi românii care au lucrat în alte state ale lumii.

„Ne gândim la stimulente care să permită o formulă de tipul 50-50, adică dacă eu vreau să fac o investiţie în România fiind stabilit în Marea Britanie şi nu numai, noi ne concentrăm pe Marea Britanie pentru că există incertitudinea românilor de acolo. Dacă vor să se întoarcă şi să facă o investiţie statul ar urma printr-un tip de ajutor de stat să susţină alte 50 la sută din investiţia pe care românii care ar dori să se întoarcă o propun”, a transmis ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate