Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ȘTIREA TA: 1 iunie în Cetatea Alba Carolina. Toboganele și trambulinele, dezumflate deși sute de copii așteptau să le folosească

Publicat

Zona de tobogane și atracții gonflabile, organizată miercuri în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Copilului la Alba Iulia, a fost prima care a fost dezmembrată, înainte ca evenimentul din Cetatea Alba Carolina să se termine. 

Organizatorii au început dezumflarea toboganelor și a trambulinelor, în ciuda faptului că în zonă erau încă sute, dacă nu mii de copii.

Părinții și copiii au fost dezamăgiți, mai ales că era principala atracție pentru cei mici.

”Nu se poate așa ceva… am venit special pentru partea asta că la amiază era prea cald și nu am putut sta. La ora 19 când am ajuns noi erau deja dezumflate, deci sigur s-au apucat să le demonteze cu mult mai devreme.

Dezamăgire maximă pentru cei mici. Un eveniment așa frumos, stricat de detalii. Cum nu și-au dat seama că la ora aia erau cei mai mulți copii acolo?” a transmis o cititoare Alba24.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    joi, 02.06.2022 at 06:48

    NIȘTE NESIMȚI-ȚI ȘI MĂGARI .Nici nu îi interesează și nici nu pun preț pe cetățenii …copii….vârstnici,indiferent de manifestare.
    NIȘTE OAMENI DE N I M I C A

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax