Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Atenție la BMW-ul cu numere de Bulgaria, ”în pană” de combustibil! O nouă țeapă face victime și la Alba Iulia

Publicat

t

Metoda țepelor cu bijuterii din aur fals pare să câștige teren și la Alba Iulia. Un cititor Alba24 a sesizat că a fost abordat pe stradă de un bărbat care i-a cerut bani de combustibil și în schimb i-a dat un inel ce era de fapt din cupru. Era vorba despre un cetățean ”arab”, iar țeapa este una clasică.

”Aș vrea să atenționez cetățenii orașului cu privire la faptul că am fost abordat pe stradă de un cetățean <arab> într-un BMW negru cu numere de Bulgaria, care insinuează că nu vorbește bine limba română. M-a rugat să îl ajut că a rămas fără bani de motorină și îmi oferă cadou un inel de <aur>.

Eu l-am ajutat, părând un om serios la vreo 60 de ani, cu barbă, aproape cărunt. Șansa mea a fost că nu am avut decât 100 de lei, am vrut să nu îi iau nici inelul, dar a insistat că nu îi permite religia să nu îmi dea nimic în schimbul banilor.

Inelul e de cupru. Repet, eu nu am pagubă mare, dar sunt destui cetățeni binevoitori care l-ar ajuta cu mai mult, pentru ca pare tentant”, a transmis cititorul Alba24.

Țeapa este una clasică în România și funcționează în zonele turistice, dar și la marginea oricărui drum mai circulat. În general, mașina este una înregistrată în Bulgaria, iar șoferul are capota ridicată și pare disperat.

În alte părți ale țării are și variante: în mașină este ”soția” sau chiar câțiva copii, pentru ca povestea să fie mai credibilă și clienții să fie mai darnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax