Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Atunci când vrei să intri cu mașina într-un supermarket din Alba Iulia. Frenezia cumpărăturilor

Publicat

De ce să tragi pe dreapta sania cu reni putere, pe un loc liber, când poți forța un drive in? Adică să parchezi aproape, cât mai aproape de intrarea în magazin? Așa, ajungi primul la standurile cu reduceri (reale sau nu) de Crăciun. Cititorul alba24 care ne-a trimis fotografiile și-a intitulat momentul ”Momentul acela când vrei să intri cu mașina în market”.

Bine, într-un fel este normal. Frenezia cumpărăturilor ne cuprinde pe toți și de cele mai multe ori vrem să parcăm cât mai aproape de intrarea/ieșirea din supermarket pentru a nu avea mult de mers cu plasele grele. ”Momentul acela, când îți dai seama că ai cumpărat prea mult”.

Citește și FOTO ȘTIREA TA: „Ofertă imbatabilă” la un supermarket din Alba Iulia. Cumperi trei produse și plătești cât pentru patru

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gimmy

    miercuri, 27.12.2017 at 21:30

    E plin orasul de conducatori auto „nesimtiti„ ca cel din imagine. Ar intra cu masina in magazin daca s-ar putea. Sa vina POLITIA LOCALA, sa zicem intr-o zi de miercuri a saptamanii (se poate si in week-end ca e cam la fel) in zona cinematografului ALBA MALL sa vada „exemplare„ de soferi care parcheaza in zona. Cei care vin din directia cartierul Ampoi 3 catre Centru si vor sa intre din „principala„ in zona cinematografului sau pur si simplu tranziteaza zona catre strada Livezii, sunt blocati de masinile care parcheaza in zona ING BANK pana la cinematograf. Chiar daca este parcare privata ar trebui ca POLITIA LOCALA sau RUTIERA sa faca putina ordine (eventual sa puna niste semne de circulatie) pentru ca e haos total in anumite zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax