Connect with us
Publicitate

STIREA TA

ȘTIREA TA: Aventurile mămicilor din Alba Iulia. Slalom printre mașini din cauza trotuarelor ocupate

Publicat

parcare avo

Plimbarea copilului prin oraș ar trebui să fie o relaxare, însă acest lucru nu este valabil  pentru mămicile care ajung să împingă cărucioarele prin centrul municipiului Alba Iulia. Acestea sunt nevoie să facă slalom printre mașinile de lux ale avocaților parcate pe jumătate de trotuar. 

Cu o astfel de situație s-a confrutat o mamă din oraș care a fost nevoită să-și plimbe copilul pe mijlocul drumului din cauza unei mașini care ocupa întreg trotuarul. Cazul nu este singular pentru că în general în zona de centru a orașului, pe lângă fapul că trotuarele sunt destul de înguste, proprietarii birourilor din zona parchează atât pe drum cât și pe trotuar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. kretzu

    marți, 17.04.2018 at 12:16

    mare grijă domnilor ca nu cumva să scrieţi că este obligaţia primăriei să-i sancţioneze pe aceşti nesimţiţi (dacă ar lua câteva sute de lei amendă pt o astfel de „parcare” şi eventul si maşina ridicată să vedeţi cum se civilizează), iar în zone în care astfel de cazuri se repetă des chiar să pună stâlpişori. numai cu foto nu se rezolvă absolut nimic, după cum se recunoaşte chiar şi în articol şi după cum e evident pt orice locuitor al oraşului

  2. Andrei

    marți, 17.04.2018 at 12:27

    NU INTELEG DE CE NU SE MAI RIDICA MASINI?!

  3. Vichy

    marți, 17.04.2018 at 13:10

    Glumiti? Cine sa ridice masina avocatilor? Daca era un parlit, normal ca era ridicata si taxata, daca e avocat sau alt VIP nici nu se pune problema, poate sa o parcheze si in poarta ca nu ii are nici dracu treaba!

  4. copilu'

    miercuri, 18.04.2018 at 18:52

    Mamico, ai chei la tine? Lasa un „autograf” pe vopseaua rablei parcate aiurea.

  5. m

    vineri, 20.04.2018 at 11:00

    pai daca esti avocat, esti mocan si mitocan si pe deasupra mai faci parte si din pnl cu sa-ti ridice cineva masina? de fapt la ce sa te astepti? si seful hava a parcat aiurea si nu i-a facut nimeni nimic asa ca restul pnl-isitilor de ce nu i-ar urma exemplul daca se poate?

  6. Costelis

    marți, 15.05.2018 at 18:14

    Să vedeti ce dezastru e pe str. TRAIAN ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax