Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Bloc de pe Strada Craivei din Alba Iulia, luat la țintă cu ouă. Locatarii vor să meargă la Poliție

Publicat

craivei

Locatarii unui bloc din zona străzii Craivei din Alba Iulia se plâng că sunt deranjați zilnic de vecinii lor, o comunitate de etnie rromă. Oamenii reclamă că vecinii lor le escaladează pereții blocului pentru a ajunge la apartamente și, în ultima vreme, le aruncă cu ouă. Aceștia spun că săptămâna viitoare vor merge, în grup, la Poliție.

”Suntem locatari ai unui bloc de pe strada Craivei și vă scriem pentru că ne confruntăm cu probleme foarte grave provocate de vecinii noștri romi. Pe lângă multele răutăți de care autoritățile știu, în ultimul timp „ne pictează” blocul cu ouă și mai rău de atât escaladează peretii blocului pentru a ajunge în apartamentele noastre. Am vrea să știm, în afară de politie și primărie, la cine am mai puta apela la ajutor? Romii au liderul lor și iese în față de câte ori au nevoie, în fața noastră cine iese pentru a ne apăra, oare noi nu merităm asta, cine aduce beneficii și cine aduce prejudicii statului? Avem multe întrebări la care nu primim răspunsuri!”

Oamenii se mai plâng că vecinii lor murdăresc zona și aruncă cu ouă în bloc.

str craivei

”Așa arată acum în fața blocului nostru, asta după 10 minute de la terminarea curățeniei. Ce părere aveti? Nu putem poza pereții murdari de ouă. Dragii de ei nu au ce mânca și cer ajutoare sociale, însă ouăle aruncate arată cu totul altceva” a adăugat unul dintre cititorii noștri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bomba Atomica

    duminică, 28.10.2018 at 13:46

    Foarte bine va face ! continuati sa votati pe ***** de hava !

    Hava nu lasa pe comunitari sa isi faca treaba, pe romii ii iarta daca nu respecta legea si pe noi romanii ce muncim si platim inpozite si taxe ne arde ! cine dracu mai sta in tara asta penala !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax