Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: BT, probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Tranzacții declinate din cauza unor suspiciuni de fraudă

Publicat

Banca Transilvania pare să aibă probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Unii utilizatori se plâng că plățile lor către Apple, făcute cu carduri emise de bancă, nu au fost procesate și au primit mesaje de la BT Carduri cu textul „Tranz INTERNET declinată! SUSPECT FRAUDĂ! Suma 29.99 RON. Card nr. ** Nume și Prenume. 19.01.20 11:46. Contactați Call Center: 0264594337”.

„După discuții cu operatorul din Call Center, tranzacția a fost deblocată <pe răspunderea clientului>.

Operatoarea a spus că mai multe tranzacții cu terminalul Apple Billing au fost declinate din cauza unor suspiciuni de fraudă.

E foarte ciudat având în vedere că vorbim de Apple, una dintre cele mai mari companii din lume. Iar plățile făcute către ei sunt de cele mai multe ori recurente, adică sunt sub forma unor abonamente pentru diverse servicii cum ar fi cel de streaming de muzică”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Banca Transilvania a mai avut în trecut probleme la procesarea plăților prin sistemul Apple Pay, imediat după implementarea acestuia în România. Mai mulți clienți s-au plâns atunci că, deși la comerciant plățile lor cu telefoanele sau ceasurile Apple figurau ca neefectuate, banii le erau blocați pe carduri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax