Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Știrea ta: Capcane pentru mașini pe o strada din Alba Iulia. Un șofer s-a ales cu cauciuc spart şi cu jantele îndoite

Publicat

groapa

Atenție soferi! Strada Varese din Alba Iulia este plină de „capcane” care vă pot aduce pagube serioase.  Așa a pățit un șofer din oraș care, în timp ce se afla pe stradă, s-a trezit cu un cauciuc spart şi cu două jante îndoite la maşină, după ce a intrat cu roțile într-un grilaj care acoperea o groapă.

„Pe data de  25 septembrie 2018 am trecut pe bine cunoscuta stradă spre parcul Dendrologic, fiind noapte am spart un cauciuc și îndoit două jante la mașina personală în acest minunat grilaj.

Fiind 3 adulți și un bebeluș de 7 luni atunci. Am făcut sesizare la poliție au venit…ne-au dat o sesizare pe baza căreia să mergem la Primăria Alba Iulia să completăm o cerere pentru despăgubire.

Acolo (nr. la primărie) domnii, foarte cu nasul pe sus, ne-au spus că noi nu avem nici un fel de cerere…„ dumneavoastră trebuie sa o scrieți de mână și să ne-o aduceți”…vă dați seama că nu am rezolvat nimic. Constat după o lună și ceva că cineva își poate pierde viața la propriu în stadiul în care sunt acum acele grilaje. Din 25 sept până în 5 octombrie au fost semnalizate doar de o tufă pusa de un locatar. Acum arată așa” ne-a spus cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika de Alba Iulia

    sâmbătă, 03.11.2018 at 19:59

    Am facut o gramada de reclamatii la primaria, primaria stie de acea capcana..danu le pasa…jos toti penalii din primarie cu hava in frunte ! dorm pe banii publici !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax