Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Ce mai poți găsi în căutările de Black Friday. De exemplu, un televizor care costă cât o casă: 150.000 de euro

Publicat

shopping online

Este perioada în care românii caută cele mai bune și interesante oferte de Black Friday. Cel puțin unii dintre ei.

Iar unele dintre cele mai căutate produse electronice de Black Friday sunt televizoarele, pe lângă laptopuri și alte gadgeturi utile.

În încercarea de a ”prinde” cele mai bune oferte din această perioadă, ați putea găsi și oferte la polul opus. Adică un televizor care să coste cam cât o casă, spune un cititor Alba24.

De exemplu, un televizor Micro LED Smart Ultra HD 4Kcu diagonala de 277 cm, la prețul de 739.999,90 lei sau nu mai puțin de 148.000 de euro. Da, ați citit bine. Televizorul poate avea și garanție extinsă cu un an la numai… 51.000 de lei ( aprox 10.000 euro) sau doi ani – 73.000 lei.

Nu toată lumea se îmbogățește de pe urma televizorului cu preț cât o casă,  manopera pentru instalarea pe perete este de-a dreptul umilitoare: de la 139 la 169 lei.

Interesante sunt și recenziile la acest produs.

”Eu i-am păcalit pe cei de la bancă, le-am zis că vreau prima casă și mi-am luat televizorul ăsta. O să mai fac un credit pentru prima mașină să îmi iau și telecomanda. Acum să văd ce fac cu el că nu-mi încape un rulota”, spune unul dintre ”potențialii” cumpărători.

”Arată foarte bine, iar specificațiile sunt ok. Ce om normal la cap, cu sau fără posibilitatea asta financiară, ar cumpăra la prețul ăsta?”, spune altul.

”Acest televizor mi-a schimbat viața în mai bine, îl țin pe post de perete deoarece se sprijină de cărămidă… vă dați seama că nu mai am cum să învelesc casa după această achiziție dar nu îmi pare rău, vecinii sunt invidioși pe mine dar după își aduc aminte că nu prea mai am ce mânca și imi duc și mie din ciorbița lor.. în concluzie dacă doriți ca generațiile voastre următoare să traiască din sandwich-uri cu pâine și umbra de pateu vi-l recomand cu drag!”, spune al treilea.

”Ieftin dar nu își face treaba

L am luat în rate, mai precis 25 de mii de rate fără dobândă cu card de cumpărături , cea mai bună achiziție ca preț, dar nu e foarte bun, a fost mai mare decât peretele din cameră și a trebuit să demolez sufrageria, în rest super bun, mă așteptam totuși la un 24k , până la urmă la prețul ăsta vine în karate nu în pixeli…”, mărturisește alt „client”.

”Mai iau unul

Sunt foarte multumit. Am luat doua! Unul il tin pe post de masa de ping pong, iar pe al doilea ca sa fac caldura la gaini iarna. Am pastrat totusi sound bar-ul. Pe ala pot sa il pun pe birou. Se asorteaza perfect cu tastatura.”

”Aproape mulțumit

TV ul este ok, vede puțin în purici dar merge bine pe Bulgari ii mai tragi câte una ca nu mai prinde paor reinger, da e ok, cu banii ăștia îmi luam drujba de la micu pădurar sa i tai lu mamaie unghiile, în final achiziția pentru acest TV aproape ca s a meritat ți l aduce împachetat corect și cu o sticla de suc canguru la 3 litri, ți l pui în tavan zici ca a venit apocalipsa în casa.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    duminică, 21.11.2021 at 18:02

    Ce are televizorul în el? La prețul ăsta ar trebuii să aibe niște artiști în el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax