Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA Comuna Mogoș, fără curent electric de trei zile: ”Nimeni nu face nimic, nu știm ce se întâmplă”

Publicat

Un localnic din comuna Mogoș, județul Alba, a transmis pe adresa redacției alba24.ro că în comuna Mogoș, în zona în care el locuiește, alimentare cu energie electică este întreruptă de trei zile. 

Bărbatul susține că alimentare cu energie electrică s-a oprit în noaptea de sâmbătă spre duminică. De atunci localnicul a sunat de mai multe ori la Electrica, dar fără rezultat, nu a reușit să dea de un operator ci doar de robot.

”De 3 zile în comuna Mogoș nu este curent electric, nimeni nu face nimic, nu știu ce se întâmplă, am sunat la Brașov nici un răspuns puteți oare să faceți cunoscut cazul”, a scris bărbatul pe adresa redacției alba24.ro.

”Am sunat la Brașov și mai bine de 40 de minute au tot spus localitățile unde există probleme. Pe mine mă interesează un răspuns, cât durează până la rezolvarea problemei, nu localitățile cu probleme. Parcă în 48 de ore trebuie să rezolve problema”, a mai completat acesta.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daniel

    duminică, 05.03.2023 at 11:36

    cine sa mai faca , toti vor sa stea in birouri la caldura ! si daca se poate , de acolo din birouri sa faca telemunca pe teren !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax