Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Cum a fost tratată o femeie la Spitalul Județean Alba. ”Propun închiderea urgențelor”

Publicat

spi

O femeie din cartierul Bărăbanț al municipiului Alba Iulia este extrem de nemulțumită de modul în care a fost tratată la secția de Urgențe a Spitalului Județean Alba. Susana Petras spune că a căzut în casă și a fost dusă de urgență la spital, unde spune că a fost nevoie ca fiicele ei ”să facă scandal” pentru ca un medic neurolog să fie chemat. ”Propun închiderea urgențelor dacă nu sunt tratați nici cei aduși cu SMURD-ul în regim de urgență”, a scris femeia. Mai jos, redăm întregul mesaj al acesteia. 

”Multumesc medicului neurolog, care afost de garda la spitalul judetean Alba, care m-a consultatat in seara zilei de 12 decembrie. În dimineața zilei de 12 decembrie mi-am pierdut cunoștința si am cazut in holul casei (locuiesc singura). De abia la ora 13-13,30 au reușit fetele sa ma convinga sa cheme salvarea eu neavand incredere in cei de la urgente.

A venit smurdul deoarece nu ma puteam misca, mi s-a recoltat sange si m-au trimis la raze dar ce-i mai important nu au chemat un neurolog decat atunci cand au facut scandal fetele am fost trimisa la neurologie si mi s-a facut un CT. Oare atunci cand iti pierzi cunostiinta si cazi jos, nu se impune in primul rand un control neurologic? Mentionez ca tensiunea imi era normala.

La urgente ar trebui un control sa stim si noi daca au calmante deoarece fiind atat de lovita, gemand de durere mi s-a administrat o singura injectie dupa cateva ore. PROPUN INCHIDEREA URGENTELOR DACA NU SUNT TRATATI NICI CEI ADUSI CU SMURDUL IN REGIM DE URGENTA. Înca un lucru important: de ce nu avem dreptul sa primim rezultatele analizelor si a EKG-ului sau CT-ului ? Pentru ce platim CAS-ul si noi care suntem la pensie, ca sa fim tratati ca ultimii oameni care nu mai au dreptul la nimic?

FACETI CHETA PENTRU A DOTA URGENTELE CU ANALGEZICE PENTRU A USURA CAT DE PUTIN DUREREA BATRANILOR. Desi una dintre fiice era in sala de asteptare, nimeni nu s-a deranjat sa ma anunte, fiind nevoita sa rog pe o infirmiera sa sune la o vecina sa-mi anunte fiica (care era de 4 ore in sala de asteptare)” ne-a scris femeia.

 

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici !

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!

Cum poți trimite foto, video sau informații:

facebook logo Mesaj pe Facebook:

https://m.me/www.Alba24.ro

https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/

Mesaj pe whatsap logo  Whatsapp:

0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. vasro

    luni, 18.12.2017 at 19:07

    Perfect de acord! Sectia de primiri urgente Alba trebuie inchisa! Persoana cu afectiuni neurologie grave, s-a prezentat la urgenta cu tensiune 19/12 si stare de voma si a fost trimisa acasa dupa ce i s-a administrat un furosemid, cum e posibil asa ceva? Nu s-a chemat un neurolog desi familia a insistat…rusine sa va fie si asa sa fiti tratati si voi la randul vostru ca niste nimicuri cum tratati voi bolnavii. Toti de pe aceasta sectie trebuie evaluati si concediati..sunt camere video, oare le urmareste cineva sa vada ce fac astia acolol..sunt prea multi pentru ceea ce presteaza, asistentele incontinuu se codesc, susotesc, barfesc, rad aiurea, beau cafele si cam atat, daca intrebi ceva nu stie nimeni nimic, iar medicii sunt de tot rahatul.
    Doamna director nu va sesizati? consiliul de etica?? consiliul judetean?

  2. adevar

    luni, 18.12.2017 at 22:43

    pai daca e gheorghiu la urgente e dezastru…stai 10 ore si nu rezolvi nimic. om mai comod ca asta nu exista…mai sunt si altii la fel. acum totul e dupa noroc.

  3. Dan

    marți, 19.12.2017 at 07:35

    Dacă ești rom si ai primit o palma, CT-îl este din oficiu

  4. Florin Dan

    marți, 19.12.2017 at 09:19

    La fel am patit cu tatal meu care a cazut din picioare si s a lovit la cap. Nimeni nimic nici un neurolog. Urgenta pe naiba, dispensar comunal. Ar trebui sa nu ii mai zica urgenta sa pacaleasca oamenii

  5. Nicol

    marți, 19.12.2017 at 10:59

    Medicii, asistentele si infirmierele de la UPU sunt foarte bune. De asemenea este o sectie curata. Intotdeauna vor fi persoane care ii vor denigra.
    Dragilor, dacă nu va convine mergeți in alta parte. Cu personalul putin, dar din fericire care este foarte bine pregătit, cu aparatura veche si cu banii putini alocați, este foarte ok sectia. De ce nu deșchideți ochii, spre cei pe care i-ati votat, care nu aloca fonduri suficiente pentru o buna desfasurare a activități. E mai usor sa dam vina pe oamenii mici cate lucrează acolo si care își dau sufletul pentru pacienti.
    Sa va fie rușine !!! Sunteti nișe nerecunoscatori si poate meritați ceea ce primiți!

    • Mix

      miercuri, 20.12.2017 at 07:57

      Sti care e problema noastra ca natie ?
      Noi nu suntem capabili sa vedem realitatea.
      Nu te supara pe mine Nicol dar la urgente fara pile acolo mori…..
      Nicol eu am dreptul ca cetatean platitor de taxe si impozite sa va critic cat vreau eu pentru ca voi mancati din banii mei.
      UPU din Alba e o mizerie asta e adevarul ….plin de pensionari care nu mai au ce cauta in sistemul sanitar…. niste comunisti invechiti care se cred zei si care te trateaza ca pe un rahat.

  6. Costel

    marți, 19.12.2017 at 17:03

    Doctorii buni au plecat in Occident!
    Cei ramasi….sânt. …varză!

  7. Nicol

    marți, 19.12.2017 at 17:22

    Nu este adevărat. Cunosc medici foarte buni, chiar si in Alba Iulia, care își fac meseria cu dăruire si cu drag. Sa nu generalizam.

    • Vlad

      miercuri, 20.12.2017 at 05:10

      spitalul judetean alba este o macelarie nu un spital. oamenii mor cu zile, ucisi de incompetenta medicilor de aici. rusine sa va fie

  8. Mix

    miercuri, 20.12.2017 at 07:47

    O sa vi se para ciudat ce spun eu acum din pozitia care o spun.
    Mie nu mi se pare corect ca un medic care lucreaza in spital sa lucreze si in privat….
    La noi asa fac bani… il.consulta in spital si cheama pacientul in privat ca sa ii dea reteta…
    Niste mizerii de oameni asta sunt medici care fac asa …. si din pacate aproape toti din spital fac asta.

    Mai sunt si exceptii … am mebru al familiei care este medic si care refuza sa lucreze in spital si lucreaza doar in privat, si mai cunosc dar sunt putini.

  9. Ovidiu

    miercuri, 20.12.2017 at 14:55

    Alba iulia , Jud Alba 2017 ! Treziti-va cetățeni și vedeti cum sta treaba cu banii..cu sărăcia care persista peste oraș și judet banii care sau cotizat sunt la bucuresti..nu raman la spitalul județean…s.a.m.d. una peste alta ..am batut spitalul în lung și lat 1 an de zile ..insa am avut norocul 1 an de zile sa străbat spitalul din Cluj și târgu mureș! Diferențe ca de la cer la pământ din toate punctele de vedere ! Atat avem aici , atât se poate iar noua generatie pleaca spre occident . Bani nu avem , medici putini. Asta este ! Voi unde credeti ca mergem ca nație? Tot in jos din toate punctele de vedere !. Nu avem autostrăzi și doriti sa aveti toate condițiile în spitale. Nu uitati ..fara autostrada nu exista dezvoltare !

  10. adolf

    miercuri, 20.12.2017 at 17:54

    asa va trebuie ca votati hoti de 28 de ani! ganditi cu burdihanul. va doare-n c*r de tara asta dar cand aveti nevoie de ajutor faceti scandal ca „tratamentul” e naspa. ASA VA TREBUIE!
    VOTATI IN CONTINUARE HOTI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax