Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Cum (nu) are grijă Primăria Alba Iulia de un drum proaspăt construit. L-au ciuruit!

Publicat

YouTube video

Nu se poate spune că în Alba Iulia nu sunt sprijiniți investitorii privați. Ohoo, sunt sprijiniți! Mai ales cei imobiliari. Găurile în Strada Costache Negruzzi, finalizată anul trecut, au fost executate pentru a duce canalizarea la o nouă investiție imobiliară privată, ocrotită, cum ar veni, de primărie.

Cuvântul e prea dur? Păi cum să nu fie ocrotită, dacă administrația locală face următoarele eforturi pentru investitor: îl lasă să spargă drumul finalizat acum un an, îi face o stradă de acces (Strada Elena Văcărescu) de doar câțiva metri, din Strada Costache Negruzzi peste un teren cu destinația de parc de joacă pentru copii și, mai ales, permite cifelor încărcate cu beton să circule nestingherite pe un drum fragil, proiectat pentru mașini mici? 

”Drumul este murdar de la roțile utilajelor care lucrează în capătul străzii, la un nou cartier construit pe câmp, dar asta nu-i o problemă, se curăță. Problema sunt aceste mașini mari, cife de 30 de tone, care circulă non-stop pe drum. Deja au apărut semne că va ieși tot crăpat în primăvară. Nimeni nu-l va mai reparara. Este nefiresc să nu le pese celor de la primărie de o investiție nouă, în care au băgat atâția bani și de care își poate bate joc oricine. Au săpat și pe lângă porțile oamenilor… Data trecută, vecinii au blocat drumul, primăria nu a intervenit deloc. Pe noi ne interesează mai tare că noi circulăm pe aici și nu e normal să ajungem să ne luăm la bătaie cu șoferii care n-au nici o vină”, ne-a scris un cititor Alba24, locatar al cartierului.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Zorba Vasilis

    vineri, 27.10.2017 at 07:08

    Marele jurnalist Ovidiu Hațegan locuiește pe strada respectivă. Asta nu jurnalistică, dragul meu amator…Nu poți publica în fiecare zi, aceeași groapă…mai ales zile consecutive. Te ascunzi și după secțiunea ,, Știrea ta “. Mai bine ai apela telefonic la Poliția Municipiului sau Poliția Locală la momentul depășirii restricției de tonaj stabilită și semnalizată prin indicator rutier. Și mult mai bine, fă un upgrade la stilul jurnalistic…altfel vei rămâne plafonat , din punct de vedere pentru Alba Iulia….e suficient.

    • Ovidiu Hategan

      vineri, 27.10.2017 at 09:02

      Să ne lămurim puțin: voi mai locui acolo doar până în decembrie, deci n-am nici un interes personal legat de modul în care voi, Zorbasii de la primărie gestionati zona aia. Că asta insinuai, nu? Dar hai să îți spun de ce e important subiectul ăsta. Pentru că este un exemplu clar de mizerie urbanistică, de aia vă și deranjează când se scrie despre așa ceva. Faci o stradă, la nici un an o spargi toată în interesul unui investitor local care n-a apucat să își bage apa. Oare cât a costat permisiunea să spargă strada? Mai mult, pentru că n-avea intrare pe teren, ați schimbat destinația unui teren primit donație ca loc de joacă și l-ați făcut stradă pentru respectivul… Cât privește stilul jurnalistic, vă promit că îl upgradez imediat ce vă upgradați și voi stilul de a face administrație, dacă tot vă automăguliți cu titulatura ”smart”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax