Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ȘTIREA TA: Drum din Alba Iulia, distrus după lucrări la rețeaua de gaz. Petiția locuitorilor din zonă, ignorată de primărie

Publicat

Drum din Alba Iulia, distrus după lucrări la rețeaua de gaz: Cetățenii dintr-un cartier al municipiului Alba Iulia se plâng de situația în care a fost lăsată strada pe care locuiesc, după o serie de lucrări la rețeaua de gaz. 

Drumul a fost spart și abandonat, fără a fi reasfaltat. În plus este acoperit cu praf care se ridică de câte ori trece o mașină, astfel încât locatarii blocurilor respective nu pot deschide geamurile.

Disconfortul resimțit i-a făcut pe oameni să trimită o petiție Primăriei Alba Iulia, de la care nu au primit nici un răspuns.

”În vederea unor lucrări la rețeaua de gaz de pe Strada Livezii, noi, cetățenii acestei zone am fost anunțați să eliberăm parcările închiriate de laprimărie pe o perioadă de 6 zile, mai exact 6-12 iunie.

Lucrările la gaz s-au terminat, dar strada a arămas neterminată, neasfaltată… praful, noroiul și deranjul în privința parcărilor le suportăm noi, locatarii” se precizează în petiția adresată primăriei.

De asemenea, oamenii din zonă mai cer refacerea marcajelor pentru locurile de parcarea, lăsate de izbeliște de ani întregi.

Oamenii spun că reprezentanții primăriei nu au oferit nici un răspuns la petiția depusă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 10.07.2024 at 18:24

    Băieţi, staţi linştiţi că Pleşa s-a asigurat de încă patru ani, aşa că mai aveţi de aşteptat până la noua campanie, când va face totul.

  2. Pripon Marius

    miercuri, 10.07.2024 at 18:56

    De ce naiba vă mai plângeți!? Ce ați votat aia aveți!

  3. --==s0s0==-

    joi, 11.07.2024 at 06:57

    Au trecut alegerile….s-a sapat cu ocazia alegerilor, se va repara la alegerile ce vor urma…..adica de peste 4 ani !!!

  4. Mircea

    joi, 11.07.2024 at 07:35

    Daca nu au fost indeajuns 4 ani sa vedeti ce poate si cat este de slab sau parsiv atunci votatil ina 20 de ani .Asta meritam nuuuu???

  5. Adela

    joi, 11.07.2024 at 11:53

    Și în Cetate la blocul 62 pe B-dul Transilvaniei, tot așa este, de o lună și ceva! In acea zonă se ține și piata volanta, vinerea! Vai de noi, cei care avem mașini, trebuie să le ducem până la biserică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate