Connect with us
Publicitate

STIREA TA

ȘTIREA TA: Gunoaiele din zona grădiniței nr. 10 din Alba Iulia, o problemă permanentă și fără rezolvare

Publicat

Problema gunoaielor din zona grădiniței nr. 10 din Alba Iulia pare una fără rezolvare. Oamenii care locuiesc în blocurile din vecinătate sunt disperați din cauza focarului de infecție de care se lovesc zilnic și de care nu mai scapă. Un cititor al ziarului Alba24 ne sesizează din nou cu privire la faptul că mormanele de gunoi nu sunt ridicate și că singurul noroc pe care îl au este că vecinii se mobilizează să strângă deșeurile aruncare prin parcare. 

„De o săptămână stăm cu gunoiul în fața geamului. Unii dintre vecini fac treaba celor de la Polaris si curăță parcarea, care este și spațiu de joacă a copiilor din bloc. Cei de la Polaris au fost contactați de câțiva dintre vecini, dar fără nici un rezultat. Focarul de infecție este situat în spatele blocului K3 de pe B-dul Republicii nr 19, lângă locul de joacă a copiilor de la grădinița nr. 10”, spune cititorul Alba24.

Aceeași problemă a fost sesizată în urmă cu câteva zile de un alt locuitor care spune că, de fiecare dată, după ce societatea de salubritate colectează deșeurile aruncate la întâmplare, ca prin minune, acestea reapar „peste noapte”. „Meritul” este al unor cetățeni certați cu civilizația și cu bunul simț.

VEZI: FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție lângă Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Parcare „îngropată” în gunoaie

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    marți, 30.01.2018 at 13:15

    primaria ce zice?politia locala ce face?oare nimeni nu vede …..mizeria in care se traieste….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax