Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Cătune din Apuseni, invadate de mistreți. ”Vin până la talpa casei, oamenilor le este teamă să iasă”

pagube

Publicat

Turmele de mistreți le crează probleme locuitorilor câtorva sate din Apuseni, a transmis un cititor Alba24. Animele vin până lângă case și răscolesc culturile de cartofi și straturile, iar noaptea, oamenilor le este teamă să iasă din case.

”Situație de neimaginat în comuna Scărișoara, unde mistreții distrug absolut tot ce au semănat oamenii, culturi și terenuri.

Le este frică să mai iasă din case noaptea deoarece mistreții vin în turme! Rușine să le fie celor de la fondul de vânătoare care îi aduc, îi cresc și îi lasă brambura pe terenurile și gospodăriile cetățenilor!

Oamenii spun că așa nu se mai poate și că dacă nu fac ceva să îi țină sub control, vor găsi ei soluții să își apere terenurile și gospodăriile de nenorocirile provocate de mistreți” a transmis un locuitor din zonă.
 
Acesta a mai spus că și culturile de cartofi și straturile de ceapă și usturoi ale oamenilor din satul Preluca au fost distruse.

Cititorul Alba24 a mai spus că problemele ar fi apărut de la când pe fondul de vânătoare au fost aduși mistreți în cătunul Purcelești, care nu au mai fost hrăniți și au început să creeze probleme.
”Fotografiile sunt de la sunt de la Lăzești. Oamenii nu mai știu ce e de făcut cu mistreții care vin până la talpa casei” a adăugat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax