Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Cătune din Apuseni, invadate de mistreți. ”Vin până la talpa casei, oamenilor le este teamă să iasă”

Publicat

pagube

Turmele de mistreți le crează probleme locuitorilor câtorva sate din Apuseni, a transmis un cititor Alba24. Animele vin până lângă case și răscolesc culturile de cartofi și straturile, iar noaptea, oamenilor le este teamă să iasă din case.

”Situație de neimaginat în comuna Scărișoara, unde mistreții distrug absolut tot ce au semănat oamenii, culturi și terenuri.

Le este frică să mai iasă din case noaptea deoarece mistreții vin în turme! Rușine să le fie celor de la fondul de vânătoare care îi aduc, îi cresc și îi lasă brambura pe terenurile și gospodăriile cetățenilor!

Oamenii spun că așa nu se mai poate și că dacă nu fac ceva să îi țină sub control, vor găsi ei soluții să își apere terenurile și gospodăriile de nenorocirile provocate de mistreți” a transmis un locuitor din zonă.
 
Acesta a mai spus că și culturile de cartofi și straturile de ceapă și usturoi ale oamenilor din satul Preluca au fost distruse.

Cititorul Alba24 a mai spus că problemele ar fi apărut de la când pe fondul de vânătoare au fost aduși mistreți în cătunul Purcelești, care nu au mai fost hrăniți și au început să creeze probleme.
”Fotografiile sunt de la sunt de la Lăzești. Oamenii nu mai știu ce e de făcut cu mistreții care vin până la talpa casei” a adăugat acesta.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

Intervenţie a unui elicopter SMURD în zona Masivului Bedeleu, pentru salvarea unui turist

Publicat

Un elicopter SMURD Mureș a fost chemat duminică, în jurul orei 17:40, pentru salvarea unui turist, în zona Masivului Bedeleu – sat Izvoarele. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.  Potrivit ISU Alba, SMURD Aiud, IPJ, Salvamont Aiud și Elicopter SMURD Mureș intervin la un posibil infarct miocardic acut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drum județean, între Fărău și Sânmiclăuș, ca în Evul Mediu. „Este mai mult pământ decât piatră”

Publicat

Drumul județean 107 V, ce face legătura între Fărău, Alecuș și Sânmiclăuș, arată exact ca în perioada medievală. Acoperit cu pietriș sau din pământ, această porțiune de drum reprezintă un adevărat coşmar pentru şoferi, care ajung să se gândească doar la nota de plată către mecanicii auto după ce îl traversează cu mașinile. „Este mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00. Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Semafor „smart”, bulversat „la hard”, în intersecția din zona Gării Alba Iulia

Publicat

O nouă defecțiune a fost semnalată de șoferi la semafoarele din municipiul Alba Iulia. Duminică, un conducător auto a reclamat faptul că unul dintre semafoarele aflate la intersecția din zona Gării afișează, în același timp, două culori, verde – galben respectiv roșu – galben.  Reamintim faptul că în ultimele luni au fost reclamate mai multe […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate