Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Mașină a Poliției Locale din Alba Iulia, vandalizată cu spray în timp ce în zonă se ridicau mașini

Publicat

O mașină a Poliției Locale din Alba Iulia a fost vopsită cu spray miercuri seara, chiar în timpul operațiunilor de ridicare a autoturismelor și de amendare a proprietarilor de mașini din zona străzii Cloșca, care au parcat neregulamentar, pe carosabil. „Mașina poliției a fost parcată în spatele blocurilor, unde a fost data cu spray în timp ce polițiștii ridicau autoturisme. Nu se cunoaște cine a făcut fapta” ne-a scris un cititor Alba24, aflat în zonă. 

Mașina Poliției Locale a fost vopsită cu spray de culoare neagră peste inscripția cu numele instituției. Miercuri seara, polițiștii locali și utilajul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar au acționat pe strada Cloșca, unde locuitorii din zonă își lasă mașinile pe carosabil. Acum, aceștia vor scoate din buzunar minim 580 de lei, cât este amenda, plus aproximativ 450 de lei, dacă mașina le-a fost și ridicată.

Noaptea ca… polițiștii locali

Amenzile la ceas de seară îi nemulțumesc pe albaiulieni. ”Și eu am fost amendat de către poliția locală. Au venit după lăsarea întunericului și au început să selecteze mașinile pe care urmau să le ridice. Deși eu am primit cuantumul maxim prevăzut pentru “parcare neregulamentară”, un alt autoturism se pare că face excepție de la regulă. Chiar și dupa 24 de ore, autoturismul în cauză a rămas nemișcat de proprietar și neatins de polițiști. Este vorba despre un BMW negru” ne-a scris un alt cititor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Andrei Popescu

    miercuri, 07.03.2018 at 23:09

    Sunt de acord cu ridicatul epavelor nemișcate de luni sau ani de zile care ocupa locuri de parcare, sunt de acord cu ridicatul acelor autovehicule lăsate în intersecții sau pe treceri de pietoni care încurca bună circulatie, și cu ridicarea celor care nu respecta locurile plătite, dar sa ridici mașini din locuri unde nu încurca, fie ele chiar și pe carosabil sau pe trotuarele din spatele blocului, noaptea după ce toată lumea care sta la bloc da minim 2 3 ture pana găsește un amarat de loc, mi se pare ca le-am cam dat nas acestor indivizi de la locala, absolvenți de licee industriale cu pregătiri de maiștri croitori (marea majoritate), de ce nu se asigura în prealabil locuri disponibile pentru parcări, înainte sa veniți sa ridicați precum hienele. Cetățenii ar trebui sa dea aceasta instituție în judecata și sa ceara despăgubiri pentru acest tărăboi, este inadmisibil sa ridici mașini în maniera în care se ridica la noi în oraș „la ras”!

  2. Ionel

    joi, 08.03.2018 at 07:46

    Constructia de parcari noi este absolut necesara. Parcari supraterane sau subterane etajate ar aduce multa bucurie soferilor din zona cetate-spital-str.closca. Ar fi necesare minim 100 de locuri noi de parcare in zona, dintre care peste 50 numai pentru str. Closca.

    In alte zone din oras poti sa scapi catre o periferie si mai gasesti un loc liber dar asta nu si in zona str. Closca. Ar trebui sa se lucreze peste tot prin oras la constituirea de noi locuri de parcare.

    • Andrei

      joi, 08.03.2018 at 10:33

      Nu sunt de acord cu crearea unor noi locuri de parcare pe strada Closca ,spital si in cetate in detrimentul spatiului verde!
      Mai vindeti din masini , nu mai ai loc de masini ! peste tot masini si blocuri!

      • ilie de la scularie

        vineri, 09.03.2018 at 11:15

        mai bine sa dinamitam un bloc de pe Closca ca si asa sunt multe si in loc sa construim o parcare etajata. Nu am masina inca dar pentru multi oameni masina e o necesitate! Daca tu comunistule esti invidios pe altii care au masini vezi-ti de treaba.

  3. Cata

    joi, 08.03.2018 at 08:24

    Foarte bine le-a făcut!

  4. Prislea

    joi, 08.03.2018 at 11:26

    Haaaa! „Bine” au facut, „bine” au primit! Nu au bani la buget acum cand si-au marit salariile? Rusine, primaria Alba si rusine Hava!

  5. nick

    joi, 08.03.2018 at 17:54

    Vanatorilor de contraventii eu le urez „multa,multa” caldura, si asta, pe persoana fizica.
    Slugoii lu’ Hava!
    Voi n-ati auzit de bun simt?

  6. Mihai

    joi, 08.03.2018 at 18:11

    Degeaba face primăria parcări supra sau sub terane că nu vă parcă nimeni acolo dacă le pune cu taxă sau sunt la mai mult de 5 metri de blocul propietarului de rablă.
    Exemplul cel mai bun este parcarea cu taxă din centru care este goală, dar în spatele blocului și pe strada Anghel Saligny nu mai este trotuar sau spațiu liber pentru pietoni. Se parchează chiar cu riscul de a le fi ridicate mașinile, probabil pe principiul doar câteva pot fi „norocoasele” ridicate.

    • alex

      joi, 08.03.2018 at 22:04

      In Centru au cerut locatarilor din zona de 12 ori mai mult decat pentru locurile de parcare din alte zone, adica 100 lei + TVA pe luna, iar in oras acelasi pret era pentru un an!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax