Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Mesaj de felicitare pentru modul în care a fost tratată o persoană cu dizabilități fizice, la Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 a transmis miercuri un mesaj pozitiv, de felicitare pentru modul în care fratele său, persoană cu dizabilități fizice, a fost tratat în Alba Iulia. 

Cititorul spune că a rămas cu o impresie plăcută după ce a interacționat cu personalul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și cu cel al firmei care transportă turiști în perimetrul Cetății Alba Carolina, cu mașinile electrice. 

”Într-o perioadă în care ne inundă știrile negative, alarmiste, în care avem impresia că nimic bun nu se mai întâmplă, că toți se lasă conduși doar de egoism și interesul propriu, am avut bucuria să constat că poți experimenta și câte o supriză plăcută, dătătoare de speranță.

Fratele meu este o persoană cu dizabilități fizice, care se deplasează cu căruciorul. În ciuda acestei situații nefericite, el este o persoană dinamică și optimistă.

Astfel, și-a exprimat dorința să participe la un eveniment organizat de Casa se Cultură a Sindicatelor Alba Iulia și m-a rugat să-i cumpăr bilete și să mă asigur că poate accesa locația, respectiv să verific dacă există rampă de acces, dat fiind faptul că multe dintre acestea sunt atât de prost executate încât sunt practic decorative.

M-am deplasat astăzi la instituția în cauză, am constatat că se poate accesa cu căruciorul și am ajuns la casierie.

Moment în care întreb, într-o doară, fără să-mi fac iluzii, dacă există vreo reducere la bilete pentru persoanele cu dizabilități.

O doamnă foarte amabilă mă anunță că se oferă gratuitate pentru aceste persoane la toate spectacolele.

Vreau să vă spun că este a două experiență de acest de care am parte, după ce, în vară, reprezentanta unei firme, privată cred, care organizează tururi ale cetății cu microbuze electrice, din proprie inițiativă, i-a oferit gratuitate fratelui meu pentru un asemenea tur.

În aceste condiții, simt nevoia să felicit autoritățile locale și conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor pentru aceste facilități culturale și de altă natură acordate persoanelor aflate în dificultate” a transmis cititorul, pe adresa de email a redacției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. kretzu

    joi, 29.09.2022 at 09:50

    intr-adevar stiri foarte bune. dar privesc exclusiv companii private (ccs aparține unui sindicat privat). nici o legatura cu nici o autoritate locala, care nu fac mare lucru in acest sens. sau chiar din contra. acum vreo 2 ani vajnicii de la politia locala alba iulia au amendat o persoana cu dizabilitati pt ca parcase in locul rezervat lui dar pusese talonul pe bord si nu pe geam. asa ca nu prea vad multe motive sa felicitati autoritatile locale

  2. A

    vineri, 30.09.2022 at 17:53

    Cred că nu era talonul la vedere ai vrut sa zici … deci logic că a luat amenda … dacă așa zice legea că trebuie afișat. După ce îți scrie amenda nu o mai poate anula agentul ca nu îl lasă legea … daca a greșit omul și vrea să o anuleze să meargă în instanță … așa e logic și corect. Politia in acel caz nu a mers la dat amenzi ci a mers că au avut multe reclamații despre locurile cu handicap și acea parcare … daca nu mergea nu era bine daca a mers nu e bine …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax