Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Firmă din Alba Iulia amendată pentru că nu s-a lucrat în primărie. Nu a avut unde să plătească o banală autorizație

Publicat

Când bugetarii intră în vacanță, administrația intră în stand-by şi se pare că nimeni nu se gândește la mediul privat atunci când oferă zile libere funcționarilor publici, în mijlocul săptămânii. De această dilemă s-a lovit joi un dezvoltator imobiliar care a vrut să obțină o banală autorizație, dar s-a lovit de uși închise la Primăria din Alba Iulia. În timp ce pe la administrația municipiului bate vântul, Poliția Locală a fost la datorie și l-a amendat pe bărbat pentru lipsa documentelor care trebuiau eliberate de către primărie. 

Minivacanța bugetarilor de la mijlocul lunii august are efecte negative asupra întreprinzătorilor privaţi. În timp ce serviciul de eliberare al pașapoartelor și a permiselor auto din Alba Iulia are program cu publicul, la Primărie bate vântul și toate ușile sunt închise.

Efectul negativ l-a simțit joi dimineață un dezvoltator imobiliar când a vrut să plătească o banală taxă pentru autorizația necesară circulației unor betoniere pe o stradă cu restricție de 10 tone.

În plină construcție a două imobile pe strada Traian, patronul a aflat miercuri că pregătirea cofragului pentru a turna fundația uneia dintre cele clădiri este gata și că joi betonierele pot începe să toarne cimentul.

Miercuri, 15 august, fiind sărbătoare națională nu a putut obține autorizație de la primărie pentru libera trecere a celor trei betoniere pe strada unde se desfășoară construcția.

Joi, de dimineață, în jurul orei 8.30, s-a prezentat la sediul Primăriei din Alba Iulia pentru a plăti autorizația pe o zi, dar s-a lovit de uși închise.

Se pare că nimeni din Primărie nu a luat în calcul că mediul privat lucrează după program normal și că pot apărea urgențe, ca în cazul de față.

Nici un ghișeu al primăriei nu este deschis pentru a soluționa astfel de probleme, nici măcar cu program scurt.

Fără autorizația de liberă trecere în zona cu restricție de 10 tone, cele trei betoniere au intrat și s-au apucat de turnat fundația blocului.

În jurul orei 10.30 și-a făcut apariția Poliția Locală, care a observat că bărbatul nu deținea autorizație pentru cele trei camioane pe strada respectivă și a primit o amendă de 1.300 de lei.

Prins între administrația locală aflată în concediu și forțele legii care l-au amendat, patronul firmei este decis să meargă în instanță pentru a-i trage la răspundere pe cei responsabili și a-și recupera prejudiciul.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax