Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Fântâna din piatră din zona Porții a III-a a Cetății Alba Carolina a fost vandalizată

Publicat

Marginea din piatră a unei fântâni aflate pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina, în zona Porții a III-a, a fost distrusă recent de persoane necunoscute. Imaginile au fost surprinse de un albaiulian, care le-a postat mai apoi pe rețeaua de socializare Facebook.

Nu este pentru prima dată când obiectele de mobilier urban, statuile, zidurile sau podurile din Cetatea Alba Carolina, în care s-au investit zeci de milioane de euro, sunt vandalizate de către persoane certate cu bunul simț. Din păcate, lipsa camerelor de supraveghere îngreunează prinderea vinovaților și tragerea acestora la răspundere.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. fane de la sifoane

    luni, 30.10.2017 at 12:47

    ce piatra-i aia asa sfaramicioasa? E ghips cumva? A fost confectionata de elevii de la Casa Pionierilor si Soimilor Patriei!?

  2. ilie de la scularie

    luni, 30.10.2017 at 12:54

    mai poate fi o chestie: Cineva are interesul sa faca bani frumusei din montarea de camere de supraveghere peste tot prin Alba Iulia si vrea sa arate cat de „nesigur” e orasul!

  3. Daian Vasile

    luni, 30.10.2017 at 13:31

    Daca va uitati cu atentie ,materialul din care a fost executata fantana nu a fost ales corect.Acesta s-a ”mancat”de la apa+fenomenul de inghet,dezghet.Cred ca vinovatul ar trebui cautat uin alta parte !

  4. adolf

    luni, 30.10.2017 at 18:26

    fie niste turisti au sezut sa-si faca poze (de pus pe feisbuc) si a cazut sandramaua cu ei, fie asa cum zice ilie mai sus, cineva vrea sa arate ca orasul e nesigur, si trebuie instalate multe camere video, intamplator de o firma cunoscuta dinainte daca se poate prekina cu „administratia” locala
    Serios, asa arata piatra dupa cativa ani de la montare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax