Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: O femeie a avut nevoie de 67 de minute, pentru a străbate 2,5 kilometri prin Alba Iulia. Trafic auto infernal, marți

Publicat

O cititoare Alba24 a transmis că a avut nevoie de 67 de minute pentru a ajunge la școală, marți dimineață, în contextul traficului infernal generat de începerea anului școlar și al lucrărilor la loturile de mobilitate din Alba Iulia.

Traseul ei a fost Strada Vasile Goldiș Nr 4 B până la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” (mai puțin de 2,5 kilometri).

Femeia a plecat de acasă la ora 7:20, iar fotografia de mai sus a fost făcută la ora 7:45, spune ea, imediat după biserica Sfânta Ecaterina, la doar câteva sute de metri de punctul de plecare.

”Rușine! Este inadmisibil ca un traseu de maxim 20 de minute să fie parcurs în 67 minute, cu copiii care trebuiau să ajungă la școală.

Nu uitați domnule primar că nu mai este mult și vin alegerile. Nu vă bateți joc de cei care v-au votat” a transmis aceasta.

Foto: Cititoare Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. cici1800

    marți, 12.09.2023 at 15:20

    putea sa mearga pe jos, dar domnia si prostia costa. Oare a invatat ceva din experienta asta? Pun pariu ca nu

  2. Citizen

    marți, 12.09.2023 at 15:28

    Ce sa-ti povestesc?? De pe Goldis pana la Economic cu masina… sa-si duca “copilasii” care sunt cel putin in clasa a IX-a… da’ pe jos ce aveau? Si zicem ca e scumpa motorina/benzina/asigurarea/ITP-ul… daca are asa ceva

  3. Cornelia

    marți, 12.09.2023 at 15:52

    asa o tinem pana in 2030, nu vedeti in ce stadiu sunt lucrarile, vine iarna peste ei. se misca cu viteza melcului, chinezii sunt departe, aia lucreaza mult noaptea si 3 schimburi sa termine lucrarile!
    rusine administratiei locale!!!

  4. Pamfil

    marți, 12.09.2023 at 16:11

    sa mearga si pe jos. s-a umplut orasul de „domni” si „doamne”. Toate rablele Europei sunt aici. Tot ce-au aruncat aia la gunoi! ce sa zic, tre sa-si duca puii mamii albi-ca-casu cu rabla, ca ei n-au picioare. Sa nu li se duca vopseaua, sa nu se oboseasca ca sa poata face caterinca pe la scoala si pe tot internetul… La fel ii si langa liceul de constructii, isi aduc toti cu garsonierele pe roti progeniturile si alea asteapta sa plece parintii ca sa se intoarca prin unghere si colturi sa bage tutun ii ei. Daca scoala e prea departe cautati una mai aproape de casa. Ca nu inseamna ca un liceu „mai bun” face din progeniturile voastre automat oameni… ca multi nu le dati cei 7 ani de acasa.

    Rezultatul lenei si prostiei: Un aer jegos plin de gaze de esapament.

  5. Xxxxyyyy

    marți, 12.09.2023 at 16:43

    Corect

  6. vasi

    miercuri, 13.09.2023 at 09:22

    eu vin de la stadion pe jos cu copilu pana la seminariul teologic si nu am nuci pe dracu, ca nu sunt prost sa ma enervez in trafic, asta este situatia, pe vremea lui ceausescu nu comenta nimeni acum toata lumea isi da cu parerea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax