Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Pană de curent, în noaptea de Crăciun, într-un cartier din Alba Iulia. Oamenii au rămas fără lumină și căldură

Publicat

curent noaptea

O pană de curent ”a umbrit” sărbătoarea Crăciunului într-un cartier din Alba Iulia. Oamenii au rămas fără lumină și fără căldură, având în vedere că locuințele au centrale termice individuale.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Micești, potrivit unui cititor Alba24.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

”Vreau să mulțumesc în special celor de la compania de furnizare energie electrică care, în noaptea de Crăciun, au oferit, cel puțin cartierului Micești, cadou din partea lui Moș Crăciun: un răgaz de câteva ore de la furnizarea de energie (adică o pană de curent de câteva ore), care, pe lângă faptul că le-a oferit locuitorilor ocazia de a sta în beznă câteva ore, au rămas și fără posibilitatea de a se încălzi, tot cartierul depinzând de centrale termice individuale care necesită energie.

Încă odată, mulțumim Electrica SA pentru seriozitatea de care dau dovadă, iar tuturor celorlalți vă doresc sărbători fericite și sănătate.

@-PS-am încercat pe toate căile, telefonic sau prin mesaj pe platforma lor, să anunț deranjul, dar imposibil de stabilit legătura cu acest serviciu”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Potrivit sursei citate, pana de curent a fost între orele 1.00-3.00.

Reprezentanții Electrica au precizat pentru Alba24.ro că a fost vorba despre o defecțiune la un echipament al unui post de transformare din cartierul Micești. Au fost afectați consumatorii din zona centrală a cartierului. Potrivit sursei citate, întreruperea alimentării cu energie electrică a fost de circa 30 de minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax