Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA 24 | Cum se semnalizează trotuarele „inundate” din Partoş

Publicat

„Interzis pescuitul și înotul” este un mesaj pe care îl vedem în general în apropierea lacurilor sau iazurilor. Ei bine, în cartierul Partos al orașului Alba Iulia, unii locuitori au scris acest mesaj pe o pancartă, pentru a „semnaliza” balta ce s-a întins lângă intrarea într-o gospodărie, pe trotuar.

Un cititor Alba24 ne-a sesizat faptul că, în urma lucrărilor de anul trecut din cartier, a rămas o diferenţă de nivel pe trotuar, iar de fiecare dată când plouă oamenii sunt nevoiți să ocolească asfaltul acoperit cu apă, călcând „spaţiul verde”.

Potrivit cititorului, muncitorii și inginerul care au efectuat lucrările au știut de problema trotuarului, provizoriu după cum susţine că i-au comunicat, și au promis că în acest an vor schimba betonul cu dale. Până atunci, riveranii au ales o modalitate „originală” de a atenţiona trecătorii că pietonalul a „intrat la apă”.

Dacă ai informaţii sau imagini despre vreun eveniment sau situaţie pe care o consideri relevantă pentru comunitate, trimite un mesaj pe Ştirea ta pe Alba24. Nu uita să faci o scurtă descriere si să spui locul, ora și data când s-a desfășurat evenimentul. Ca să faci o știre, ceea ce scrii trebuie să raspundă la întrebările: cine?( este ”eroul” evenimentului) , ce? (s-a întâmplat), unde? (s-a desfășurat evenimentul), când? (a avut loc), de ce? (s-a putut întâmpla), cum? (s-a desfășurat)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Beby

    sâmbătă, 13.04.2013 at 20:23

    Alba Iulia-oras european !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax