Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA 24 | FOTO-VIDEO: Local din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, inundat după o ploaie torenţială

Publicat

Un local din zona Şanţurilor Cetăţii Alba Carolina, situat aproape de Biblioteca Batthyaneum a fost, luni, „victima” unei ploi torenţiale. Terasa barului s-a umplut în câteva minute cu apa pe care sistemul de canalizare nu a mai preluat-o din cauza debitului mare, iar o parte din aceasta a ajuns şi în interiorul localului. Angajaţii s-au străduit să intervină ca să nu fie produse pagube.

Cititori Alba24 ne-au transmis informaţii şi fotografii. Potrivit acestora, incidentul s-a produs luni, în jurul orei 17.30, la localul „Framm`s” aflat în Şanţurile Cetăţii. După o ploaie torenţială de 20 minute, s-a produs o inundaţie, apa ajungând până la glezne pe terasa localului, aflată la un nivel inferior faţă de carosabilul din zonă.

Angajatorii localului s-au chinuit în timpul ploii, dar şi după ce aceasta s-a oprit, pentru încă 30 de minute, încercând să oprească apa să le intre şi în interiorul barului.

După cum ne-a declarat proprietarul localului, apa a intrat în bar pe o suprafaţă de aproximativ un metru dar nu a produs pagube.

Dacă surprinzi vreo situaţie sau vreun eveniment pe care le consideri relevante şi de interes pentru alţii, nu ezita şi scrie-ne la Ştirea Ta pe Alba24. Aşteptăm fotografii şi detalii despre ce vezi, auzi şi crezi.

Foto-video: Raul Nicolae Knall şi Horaţiu Raul Muntean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax