Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA 24: Gropi în carosabil, la trecerea de cale ferată din Alba Iulia. Şoferii se plâng că-şi distrug maşinile pe drum

Publicat

DSC_0692 Şoferii reclamă calitatea lucrărilor din zona trecerii peste calea ferată de pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, spre şoseaua de centură. Un cititor Alba24 ne-a transmis că mai mulţi conducători auto care fac naveta la locul de muncă şi trec zilnic prin zonă îşi distrug maşinile prin gropile de pe carosabil.

“La trecerea la nivel peste calea ferată din capătul străzii Mărăşeşti, gropile lăsate de firma Pizarotti ne îngreunează circulaţia şi ne distrug zilnic amortizoarele maşinilor noastre, ale celor care mergem zilnic la muncă şi suntem nevoiţi să trecem peste cei câţiva metri de drum de pământ prost întreţinut.

Oare nu avem autorităţi locale care să verifice cum se circulă în municipiul nostru, mai ales că şi autobuzele STP trec pe aici?

Cine ne plăteşte nouă reparaţiile maşinilor? Noi, fraierii, ca de obicei”, este mesajul transmis de cititorul Alba24.

Reamintim că tronsonul de cale ferată din zona Mărăşeşti – şoseaua de centură a fost inclus în lucrări de amploare într-un proiect naţional de modernizare a “CF Braşov-Simeria”. După finalizarea investiţiei, trenurile de călători ar trebui sa atingă o viteză maximă de 160 de kilometri pe oră, iar cele de marfă vor ajunge până la 120 de kilometri pe oră. Constructorul este firma Pizzarotti, iar noul termen de finalizare al lucrărilor este 30 noiembrie 2015.

În timpul lucrărilor, traficul auto a fost restricţionat de mai multe ori.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate