Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA | „3, Doamne, și toți 3…”: Locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, ocupate nonșalant de șoferi sănătoși, la Alba Mall

Publicat

Lipsa de civilizație, de bun simț și de respect pentru ceilalți sunt valabile în toate parcările, indiferent cât de elegant ar fi locul de care aparțin. Aceasta este situația care l-a revoltat pe un cititor Alba24, marți, 8 octombrie, în parcarea complexului comercial Alba Mall: locurile de parcare rezervate pentru persoane cu dizabilități, din incinta Alba Mall, sunt ocupate cu nonșalanță de către șoferi sănătoși.

Situațiile de acest gen au devenit „ceva obișnuit” în parcarea cu pricina, unde semnul ce indică un spațiu dedicat special persoanelor cu dizabilități nu pare să îi sensibilizeze pe mulți dintre șoferii albaiulieni.

„Niciunul, din ce-am văzut, nu avea vreun semn distinctiv pe mașină, cum c-ar avea o problemă. Mai mult, pe proprietarul mașinii din mijloc l-am văzut chiar când a coborât și părea de-a dreptul hotărât”, ne-a scris cititorul.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Rps

    miercuri, 09.10.2013 at 17:56

    Locurile acelea nu au fost ocupate de soferi cu handicap niciodata la fel si la dedeman.
    Nu stiu de ce se fac astfel de locuri.

    • COSMIN

      joi, 10.10.2013 at 09:01

      Acele locuri se fac pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilități..Politia Locala ar trebui sa se autosesizeze..Mașinile ar trebui ridicate..

  2. Raspuns

    joi, 10.10.2013 at 02:14

    1. In vest sunt? Da, sunt!
    2. Sa fim rasisti? Nu, sa nu fim!

  3. alin

    joi, 10.10.2013 at 09:17

    ”Rps’ **** crezi ca nu sunt oameni cu dizabilitati ?Si se nimereste exact atunci cand un nesimtit care gandeste ca tine a parcat acolo! Sigur ai mers prin alte tari -ai indraznit vreodata sa parchezi acolo?Ar trebui pus un nr.de telefon sub indicator si o firma sa se ocupe de ridicarea masinilor sau blocate pe loc .

  4. alin

    joi, 10.10.2013 at 09:20

    ”Rps”- NU sti de ce se fac astfel de locuri?? Fiinca cineva te-a facut sanatos la trup si dar tampit

  5. adi

    joi, 10.10.2013 at 15:50

    ca sa nu mai vorbim de kaufland unde de fiecare data se trezeste vreun smecheras care sa parcheze pe locurile speciale. Sa-l citez pe Walter (papusa din spectacolul lui Jeff Dunham) „…l-am vazut ca a parcat pe locurile speciale, s-a dat jos din masina si nu era nimic in neregula cu el, asa ca am dat cu masina peste el…” (ht tp://www.comedycentral.com/jokes/9hk43x/stand-up-jeff-dunham–jeff-dunham–illegally-parking-in-the-handicap-spot)…..asta ar merita toti care parcheaza astfel…,,Daca imi iei locul, ia-mi si handicapul!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax