Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: Anii de așteptare a unui cinematograf în Alba Iulia, „răsplătiți” cu mizerie. Un cinefil și-a „uitat” popcornul pe covor

Publicat

cinema Albaiulienii au așteptat atâția ani să vadă un film în propriul oraș, iar după ce visul le-a fost îndeplinit, „aprecierea” unor cinefili lasă de așteptat. Un cititor Alba24 ne-a sesizat că după vizionarea unui film la Colours Cinema, „curățenia” dintre rânduri i-a lăsat un „gust” amar. A surprins (foto) pe lângă fețe zâmbitoare după film, și mizerie lăsată chiar de „colegii” din sală. Un cinefil și-a „uitat” popcornul pe covor și nu s-a „sinchisit” să îl adune.

Dacă până nu de curând, pentru a vedea un film, trebuia să ne deplasăm într-un alt oraș, acum avem în Alba Iulia propriul cinema și nu știm să avem grijă de el.

„E păcat să faci ceva pentru orașul ăsta, autoritățile s-au luptat să ne modernizeze orașul să fim și noi în pas cu lumea, iar unii nu se gândesc nu pun deloc preț pe asta. Își bat joc de tot ce prind” ne scrie cititorul Alba24. Acesta ne-a trimis și o fotografie cu mizeria lăsată și își exprimă nemulțumirea față de cei care și-au uitat cei „7 ani de acasă” pe stradă.

„Toate au fost făcute pentru noi să ne folosim de ele. Păcat că unii nu apreciază și își bat joc. Cu cât păstrăm și îngrijim mai mult cu atât mai mult ne țin toate. Am ajuns să ne batem joc de confortul nostru”, ne-a mai scris cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. geo

    duminică, 19.10.2014 at 11:55

    poate a vazut un film prost, dar asta nu este o scuza sa fi necioplit

  2. cinefilu'

    duminică, 19.10.2014 at 14:03

    Padure fara uscaturi nu exista. Totusi, sunt sute de persoane care trec pragul salilor de cinema. Mai intra, din pacate si cativa care au coborat de curand din copac…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax