Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe ALBA24: „Așa se parchează în Alba Iulia!” Ce poate fi mai enervant decât o mașină ce blochează două locuri într-o parcare aglomerată

Publicat

Nimic mai enervant într-o dimineață aglomerată decât să te învârți printr-o parcare în căutarea unui loc și să dai peste un autoturism parcat nonșalant pe două locuri. Cu această situație s-a confruntat un cititor al ziarului Alba24.ro miercuri dimineață în parcarea dinspre Bulevardul Transilvaniei a Spitalului Județean de Urgență Alba, iar pentru a-și împărtăși indignarea și cu alți oameni, a transmis o fotografie pe adresa redacției.

„Așa se parchează în Alba Iulia!”, spune cititorul Alba24.ro. Dacă în anumite circumstanțe, aglomerația din parcări ar putea „justifica”, pentru scurt timp, o parcare neregulamentară care îi încurcă pe ceilalți șoferi, a bloca două locuri de parcare ocupându-le pe diagonală nu își mai găsește ca explicație în ochii colegilor de trafic decât nesimțirea.

Pentru că în Alba Iulia încă nu există un sistem de ridicare a mașinilor parcate incorect, iar de amenzile de parcare nu este tocmai greu să scapi, mulți șoferi recurg la „parcări extreme” și încurcă traficul în cele mai aglomerate puncte ale orașului, în special în orele de vârf.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Nu uita să menționezi:

-locul unde s-a întâmplat evenimentul

-ziua și chiar ora la care l-ai surprins

-chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Rocco

    miercuri, 25.06.2014 at 19:19

    Parcarea aceea este foarte aglomerata , si vinerea colac peste pupaza se organizeaza targ , acolo unde toti oamenii au nevoie de locuri de parcare pentru a si externa rudele bolnave si a le transporta…
    Deabia se gaseste cate un loc de parcare intr o zi normala, dar vinerea e haos…
    Rog primaria sa ia masuri si sa mute piata in alta zona mai putin aglomerata.

    • oana

      miercuri, 25.06.2014 at 22:06

      da….si pe trotuar de nu poti trece cu carucioru

  2. gabi

    miercuri, 25.06.2014 at 23:35

    Mi-se pare ca a parcat ok…pe loc de handicapati…

  3. AD

    joi, 26.06.2014 at 20:25

    Ce spuneti despre parcarile supermarketurilor ??
    Cea de la Profi (inclusiv trotuarele ) a devenit targ auto + autogara clandestina pentru „rechini” in schimb ce in parcarea de la Kaufland pe langa faptul ca nu se respecta reguluile de circulatie (cedeaza trecerea) se gaseste de fiecare data cate unul sa-si parcheze masina cat mai aproape de intrare in afara zonei trasate reducand la o singura banda trecerea prin fata usii ….cu o masina lunga sau una cu remorca este aoproape imposibil sa treci. Se poate fotografia in fiecare zi cate un ” bou” in aceste parcari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax