Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ştirea ta pe Alba24: Asfaltare ca la carte pe străzile Alba Iuliei: doi drumari, un sac de bitum şi o lopată

Publicat

Ca în fiecare an, după o iarnă cu temperaturi scăzute, covorul asfaltic începe să cedeze şi inevitabil apar şi supărătoarele gropi. Aşa apar şi nervii şoferilor, dar şi  bătăile de cap ale administraţiei locale, care trebuie să scoată din visteria municipiului alţi bani pentru plombarea asfaltului. Şi, cum scrierea de proiecte de infrastructură şi accesarea de fonduri nu sunt proceduri care se fac de azi pe mâine, edilii locali vin cu soluţii de criză: doi drumari, un sac de bitum şi o lopată.

Asta este imaginea care a consternat în aceste zile un albaiulian care a asistat curios la operaţiunea de asfaltare „ca la carte”. Întreaga procedură de plombare manuală a gropilor nu a durat mult, cum probabil nu va dura nici rezultatul muncii lor, dar, cel puţin în această primăvară, problema şoferilor şi a administraţia locale este rezolvată: drumuri ca-n palmă şi investiţii minime.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Posteaz-o pe Ştirea ta pe Alba24!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întâmpla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. administrator

    vineri, 12.04.2013 at 13:16

    aceasta este o operatiune provizorie cu asfalt la rece. pentru efectuarea reparatiilor nu s-a demarat operatiunea. in perioada calda si fara ploi se face asta.

  2. sano

    vineri, 12.04.2013 at 14:50

    Inca erau prea multi oameni. Unul singur cu un mic utilaj poate rezolva problema pe termen lung, nu doar provizoriu. Suntem obisnuiti că astuparea unei gropite nu se poate face decat cu 7 utilaje, 70 de muncitori, 10 supraveghetori si blocarea traficului care produce zeci de kilometri de cozi. Nu este asa.

  3. cetateanul2

    vineri, 12.04.2013 at 15:39

    Ii sfatuiesc pe dorel sa mearga cu sacu si lopata si pe langa liceul sportiv . Imediat ne inghit gropile de langa canale .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax